Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παραιτήθηκε ο υπ. Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου μετά την αποπομπή Αντωνοπούλου - Τι λέει το Μαξίμου

Παραιτήθηκε ο υπ. Οικονομίας, Δ. Παπαδημητρίου μετά την αποπομπή Αντωνοπούλου - Τι λέει το Μαξίμου
Φουντώνουν τα σενάρια για επικείμενο εντός των επόμενων 24ωρων ανασχηματισμό
(upd) Την παραίτησή του στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα υπέβαλε αργά το βράδυ της Δευτέρας 26 Φεβρουαρίου και ο υπουργός Οικονομίας Δημήτρης Παπαδημητρίου λόγω της αποπομπής της συζύγου του Ράνιας Αντωνοπούλου από την κυβέρνηση λόγω της υπόθεσης με το επίδομα ενοικίου.
Ο κ.Παπαδημητρίου είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, στον οποίο και υποστήριξε ότι κατόπιν των εξελίξεων με την απομάκρυνση από την κυβέρνηση της κας. Αντωνοπούλου η παραίτηση του ήταν μονόδρομος.
Ο πρωθυπουργός έκανε δεκτή την παραίτηση του, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως η μεταξύ του συνομιλία έγινε σε καλό κλίμα.
Σε σχετική ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου αναφέρεται λιτά πως ο πρωθυπουργος έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας και τον ευχαρίστησε για τη συνεισφορά του.
«Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκανε δεκτή την παραίτηση του υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου και τον ευχαρίστησε για την συνεισφορά του» αναφέρει η λιτή ανακοίνωση από το Μέγαρο Μαξίμου.
Η ανακοίνωση εκδόθηκε στις 08:30 σήμερα το πρωί.
Κατόπιν των εξελίξεων αυτών φουντώνουν τα σενάρια για επικείμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησης, ο οποίος μάλιστα τοποθετείται εντός των επόμενων 24ωρων.
Σημειώνεται πως σήμερα στις 19:30 το απόγευμα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει στο 10ο περιφερειακό συνέδριο για την παραγωγική ανασυγκρότηση της Πελοποννήσου.

(πρώτη ενημέρωση Τρίτη 27/2 07:09)
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης