Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τόσκας: Δεν υφίσταται ανοχή της ΕΛΑΣ σε παράνομες δράσεις του Ρουβίκωνα

Τόσκας: Δεν υφίσταται ανοχή της ΕΛΑΣ σε παράνομες δράσεις του Ρουβίκωνα
Ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ανακοίνωσε ότι η δράση του Ρουβίκωνα βρίσκεται στο στάδιο προανακριτικής εξέτασης 
«Δεν υφίσταται ανοχή της ΕΛΑΣ σε παράνομες δράσεις του Ρουβίκωνα» επιμένει ο Νίκος Τόσκας απαντώντας σε ερώτηση βουλευτών της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού για την εντεινόμενη παραβατική συμπεριφορά της συγκεκριμένης συλλογικότητας.
Όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, η δράση του Ρουβίκωνα βρίσκεται στο στάδιο της προκαταρκτικής εξέτασης από τις αστυνομικές αρχές, ενώ η αστυνομία έχει προχωρήσει σε προσαγωγές και συλλήψεις μελών του.
Δικογραφία έχει σχηματιστεί και για τη ραδιοφωνική εκπομπή του Ρουβίκωνα μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ Οpen, ωστόσο ο υπουργός διευκρίνισε ότι έως σήμερα δεν έχουν ταυτοποιηθεί οι δράστες.
«Από τα παραπάνω, σαφώς συνάγεται ότι όχι μόνο ανοχή σε παράνομες δράσεις της εν λόγω συλλογικότητας δεν υφίσταται ή τυχόν προσπάθεια υπεκφυγής ενημέρωσης για αυτές, αλλά αντιθέτως η ανωτέρω λειτουργία των αρμόδιων αστυνομικών αρχών καταδεικνύει έμπρακτα την αποτελεσματική και εντατική λειτουργία της στο πλαίσιο του υφιστάμενου νομικού πλαισίου, αλλά και την δεδομένη πολιτική βούληση της παρούσας Κυβέρνησης για πιστή τήρηση του Νόμου και του Συντάγματος» σημειώνει ο κ. Τόσκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης