Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βούλτεψη για Novartis: Η χώρα κινδυνεύει να ταφεί σε ένα βαθύ κύμα λάσπης, μίσους και προπαγάνδας

Βούλτεψη για Novartis: Η χώρα κινδυνεύει να ταφεί σε ένα βαθύ κύμα λάσπης, μίσους και προπαγάνδας
Όλα αυτά έχουν να κάνουν με το Σκοπιανό υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η χώρα κινδυνεύει να ταφεί σε ένα βαθύ κύμα λάσπης, μίσους και προπαγάνδας διατύπωσε η βουλευτής της ΝΔ, Σοφία Βούλτεψη με αφορμή την υπόθεση της Novartis.
Σε δηλώσεις της στο ραδιόφωνο του 24/7 η κα.Βούλτεψη υποστήριξε ότι όλα αυτά έχουν να κάνουν με την υπόθεση της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
«Mιλούν τα παιδιά όλων αυτών που έσυραν την πατρίδα στον εμφύλιο και σκορπούν αυτό το μίσος, τα παιδιά του Ζαχαριάδη, αυτοί τρέφουν μίσος.
Μια γλώσσα του μίσους και την εκδίκησης για να καλύψουν τι;
Για να καλύψουν προφανώς αυτά που συμβαίνουν πραγματικά στη χώρα» είπε η κα.Βούλτεψη, αναφέροντας πως «η χώρα κινδυνεύει να ταφεί σε ένα βαθύ κύμα λάσπης, μίσους και προπαγάνδας».
«Μου κάνει εντύπωση πού βρέθηκε τόσο μίσος.
Έχουν δίκιο όσοι λένε ότι για να λήξει ένας εμφύλιος πόλεμος πραγματικά πρέπει να περάσουν 100 χρόνια.
Και βλέπω ότι έχουν βγει αυτή τη στιγμή και βρίζουν τον Θεοδωράκη, γιατί μην έχετε αμφιβολία ότι όλα έχουν να κάνουν με το Σκοπιανό» τόνισε η κα.Βούλτεψη.
Αναφερόμενη στην υπόθεση διαγραφής του Ευάγγελου Αντώναρου από τη ΝΔ, η κα.Βούλτεψη υποστήριξε ότι «η διαγραφή σχετίζεται ακριβώς με το ότι λαμβάνεται υπόψη από αυτόν που γράφει στα σχόλια ότι είναι ένοχοι».
«Εμάς μας ενδιαφέρει να προστατέψουμε αθώους και με προστατευόμενους μάρτυρες που δεν δίνουν στοιχεία, όπως έχουμε δει στη δικογραφία. (...) Η κυβέρνηση έπρεπε να πληροφορηθεί τα της δικογραφίας μετά τη μεταφορά της στη Βουλή αμελλητί» υποστήριξε η βουλευτής της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης