Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πιτσιόρλας: Μεγάλο το συλλαλητήριο αλλά η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό θα συνεχιστεί

Πιτσιόρλας: Μεγάλο το συλλαλητήριο αλλά η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό θα συνεχιστεί
Διαψεύδονται και αποτυγχάνουν τα γιουρούσια που κατά καιρούς επιχειρεί η ΝΔ είπε ο κ.Πιτσιόρλας
Η διαπραγμάτευση για το Σκοπιανό θα συνεχιστεί υποστήριξε ο υφυπουργός Οικονομίας, Στ. Πιτσιόρλας, ο οποίος υποστήριξε πως το χθεσινό συλλαλητήριο ήταν μεγάλο αλλά πολύ μακριά από τους στόχους των διοργανωτών.
«Ως προς το θέμα των Σκοπίων η διαπραγμάτευση θα συνεχιστεί και, αν καταστεί δυνατό να υπάρξει θετικό αποτέλεσμα, θα πάμε στο επόμενο στάδιο που θα είναι η προσπάθεια για την επίλυση του ζητήματος.
Η κυβέρνηση ακούει τα πάντα, δέχεται όλα τα μηνύματα και τα επεξεργάζεται και τα αξιοποιεί, προωθώντας αυτό που θεωρεί ότι εξυπηρετεί τα συμφέροντα της χώρας» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Πιτσιόρλας, τονίζοντας ότι «αυτό που έχει σημασία είναι ότι το πολιτικό κλίμα δεν διαταράχθηκε, ότι ο στόχος που τέθηκε, κυρίως από πλευρά ΝΔ, δεν επετεύχθη».
«Το πρόβλημα το έχει η ΝΔ τώρα και πρέπει να ασχοληθούμε με τα πραγματικά προβλήματα της χώρας, ένα από αυτά είναι η προσπάθεια επίλυσης της διαφοράς με τη γειτονική χώρα, αλλά δεν είναι το μόνο.
Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη μεγάλα θέματα, με τα οποία θα πρέπει να ασχολούμαστε και να προωθούμε τις λύσεις» είπε ο κ.Πιτσιόρλας, ο οποίος επεσήμανε πως «τα γιουρούσια που κατά καιρούς επιχειρεί η ΝΔ το ένα μετά το άλλο διαψεύδονται και αποτυγχάνουν».
Ερωτηθείς για τα σενάρια περί πρόωρων εκλογών, ο κ.Πιτσιόρλας υπογράμμισε ότι «εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας, όπως είπε και ο πρωθυπουργός και δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν νωρίτερα».
Σε ό,τι αφορά τις επενδύσεις, δήλωσε ότι «πρέπει να πάμε ένα βήμα πιο πάνω στις επενδύσεις εντός του 2018, αρκεί να δουλέψουμε όλοι για να αξιοποιήσουμε το ήδη μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρον».
«Ένας είναι ο τομέας των άμεσων ξένων επενδύσεων και δεύτερος ο τομέας των εξαγωγών.
Eάν σε αυτά καταφέρουμε να αλλάξουμε την εικόνα μας, τότε θα έχουμε αλλάξει την οικονομία μας» τόνισε οκ.Πιτσιόρλας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης