Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν γκρίνιες στη ΝΔ – Είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ

Γεωργιάδης: Δεν υπάρχουν γκρίνιες στη ΝΔ – Είμαστε περισσότερο ενωμένοι από ποτέ
Ο Τσίπρας άνοιξε το θέμα των Σκοπίων όχι για να λύσει το ζήτημα αλλά για να διασπάσει τη ΝΔ είπε ο κ.Γεωργιάδης
Την θέση ότι δεν υπάρχουν γκρίνιες στο εσωτερικό της ΝΔ και ότι το κόμμα είναι περισσότερο ενωμένο από ποτέ διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ.
Σε ομιλία του σε εκδήλωση που οργάνωσε η ΝΟΔΕ Αχαΐας της Ν.Δ στην Πάτρα, ο κ. Γεωργιάδης επιτέθηκε στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, κατηγορώντας τον ότι άνοιξε το θέμα του ονοματολογικού, όχι γιατί ήθελε να λύσει το θέμα, αλλά γιατί ήθελε να διασπάσει την Ν.Δ. και να μειώσει την διαφορά των δύο κομμάτων.
«Ο πρωθυπουργός ουδέποτε ενδιαφέρθηκε για το εθνικό συμφέρον της χώρας, διότι αν ενδιαφερόταν προφανώς θα είχε κάνει εντελώς διαφορετικούς χειρισμούς.
Θα είχε κρατήσει το θέμα πολύ χαμηλά, θα είχε καλέσει από την αρχή τους πολιτικούς αρχηγούς, θα είχε αποτυπώσει μία πραγματική εθνική γραμμή και θα είχε εμπνεύσει εμπιστοσύνη.
Αυτό που κατάφερε ο κ. Τσίπρας ήταν να βγάλει τον κόσμο στους δρόμους.
Τις επόμενες ημέρες ο πρωθυπουργός θα κάνει μεγάλη στροφή στο Σκοπιανό» υποστήριξε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος έβαλε και κατά του Π. Καμμένου, τονίζοντας ότι «αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι να κρατήσει την υπουργική καρέκλα».
Αναφερόμενος στο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία, το χαρακτήρισε μεγαλειώδες, ενώ σχετικά με τις κυβερνητικές τοποθετήσεις για την συμμετοχή, είπε ότι «δεν υπολογίζουν τους Έλληνες πολίτες».
«Η Ελλάδα δεν έχει άλλο χρόνο για χάσιμο.
Πρέπει να είμαστε δίπλα στον αρχηγό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, ενωμένοι σαν μια γροθιά» τόνισε ο κ.Γεωργιάδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης