Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γκιουλέκας για απειλητική επιστολή σε Κοτζιά: Η Δημοκρατία δεν απειλείται με σφαίρες – Καταδικάζουμε απερίφραστα

Γκιουλέκας για απειλητική επιστολή σε Κοτζιά: Η Δημοκρατία δεν απειλείται με σφαίρες – Καταδικάζουμε απερίφραστα
Θα είμαι παρών στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Μακεδονικό υποστήριξε ο βουλευτής της ΝΔ
Την θέση ότι η Δημοκρατία δεν απειλείται με σφαίρες διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Κ. Γκιουλέκας, ο οποίος αναφερόμενος στην απειλητική επιστολή που εστάλη στον υπουργό Εξωτερικών Ν. Κοτζιά, υποστήριξε ότι η ΝΔ καταδικάζει απερίφραστα τέτοιου είδους ενέργειες.
«Όλες αυτές οι πράξεις είναι πράξεις απαράδεκτες.
Τις καταδικάζουμε απερίφραστα και στέλνουμε κι ένα μήνυμα ότι η Δημοκρατία δεν απειλείται ούτε με σφαίρες ούτε με τέτοιου είδους ενέργειες.
Λυπάμαι γιατί τώρα έχουμε αυτό προς τον υπουργό Εξωτερικών, χθες-προχθές άκουσα στελέχη του Ρουβίκωνα να λένε θα κατέβουμε με μαχαίρια στο συλλαλητήριο της Αθήνας.
Καλό είναι να στείλουμε ένα μήνυμα προς όλες τις κατευθύνσεις ότι η Δημοκρατία δεν απειλείται και δεν μπορεί κανένας με τέτοιου είδους τρόπους να επιβάλει τις δικές του απόψεις» είπε μιλώντας στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Γκιουλέκας.
Ερωτηθείς για το βίντεο που ανήρτησε στο διαδίκτυο η πρόεδρος του «Ελλήνων Πολιτεία», Λίνα Παυλίδου, στο οποίο καλεί στο συλλαλητήριο της Κυριακής, λέγοντας «Πάμε να τους τελειώσουμε … μία σφαίρα για τον εχθρό, δύο για τους προδότες, αν χρειαστεί και τρεις», ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι «δεν τελειώνει κανείς με κανέναν».
«Στην Ελλάδα όσοι ονειρεύονται ότι μπορεί να τελειώσουν θα σας έλεγα ότι είναι βαθιά νυχτωμένοι.
Λυπάμαι όμως που είμαι υποχρεωμένος να θυμηθώ - και δεν το χρησιμοποιώ για να κάνω για φθηνή αντιπολίτευση - ότι αυτή τη φράση την είχε χρησιμοποιήσει ο ίδιος ο πρωθυπουργός στις προηγούμενες εκλογές.
Γιατί εγώ θυμάμαι τον κ. Τσίπρα που είχε πει στις προηγούμενες εκλογές πως ή θα τους τελειώσουμε ή θα μας τελειώσουν.
Τέτοιου είδους εκφράσεις δυναμιτίζουν το πολιτικό κλίμα και ειδικά σε μια ώρα που η πατρίδα μας περνάει από δυσκολίες, τέτοιου είδους εκφράσεις, απ' όπου κι αν προέρχονται, είναι καταδικαστέες» ανέφερε ο βουλευτής της ΝΔ, τονίζοντας ότι θα πάει στο συλλαλητήριο της Αθήνας.
«Όταν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ελληνικού λαού - αν είναι τόσο μεγάλο και το συλλαλητήριο της Αθήνας - διαδηλώνει, οφείλουμε να ακούσουμε αυτό τον κόσμο κι οφείλουμε να πάρουμε τα μηνύματα τα οποία στέλνει.
Το συλλαλητήριο είναι μια συναισθηματική έκφραση αλλά σε κάθε περίπτωση, ένα συλλαλητήριο, αν δεν χαρακτηριστεί από ακρότητες, μπορεί να είναι ένα εργαλείο γιατί ούτως ή άλλως τα συλλαλητήρια στέλνουν μηνύματα και προς το εσωτερικό και προς το εξωτερικό» υποστήριξε ο κ.Γκιουλέκας, ο οποίος κάλεσε τον πρωθυπουργό να παρουσιάσει μια συγκεκριμένη πρόταση για το Σκοπιανό, καθώς όπως είπε «αυτή τη στιγμή έχουμε δύο προτάσεις: την πρόταση Τσίπρα-Κοτζιά από τη μία και την πρόταση Καμμένου».
«Δεν είμαστε ακόμα κοντά στη λύση, αντιθέτως είμαστε πολύ μακριά» τόνισε ο κ.Γκιουλέκας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης