Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ) σε ΝΔ: Έχετε παραδοθεί στην ακροδεξιά συνιστώσα σας

Μαντάς (ΣΥΡΙΖΑ) σε ΝΔ: Έχετε παραδοθεί στην ακροδεξιά συνιστώσα σας
O κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς, δήλωσε πως το Σκοπιανό δεν θα προκαλέσει τριγμούς ικανούς να ρίξουν την κυβέρνηση
Τη θέση προς το Σκοπιανό δεν θα προκαλέσει τριγμούς μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ικανούς να ρίξουν την κυβέρνηση διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.
«Ξεχάστε οποιαδήποτε σχεδιασμό που θέλει το συγκεκριμένο ζήτημα να μετατρέπεται σε μοχλό πίεσης της κυβέρνησης.
Αν το ξεχάσετε τότε αρκετοί βουλευτές της ΝΔ θα μπορέσουν να τοποθετηθούν πιο συνετά και θα καταφέρουμε να συμφωνήσουμε σε λύση γι' αυτό το κακοφορμισμένο πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μαντάς.
Ο ίδιος κατηγόρησε τη ΝΔ πως «έχει παραδοθεί στην ακροδεξιά συνιστώσα της» και πρόσθεσε πως η κυβέρνηση θα φέρει συνολική λύση και τότε «η ακροδεξιά συνιστώσα της αξιωματικής αντιπολίτευσης δεν θα ξέρει από πού θα φύγει και τι θα πει».
Παράλληλα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε πως ήδη 130-140 χώρες αναγνωρίζουν τα Σκόπια με την Συνταγματική τους ονομασία και πρόσθεσε ότι εάν δεν βρεθεί λύσει το επόμενο διάστημα ο κατάλογος των κρατών θα αυξηθεί.
«Είναι προς το συμφέρον της χώρας να βρούμε λύση καθώς έχουμε μια μετριοπαθή κυβέρνηση από την άλλη πλευρά που προχωρά σε συμβολικές κινήσεις όπως η αλλαγή της ονομασίας στο αεροδρόμιο και στον αυτοκινητόδρομο» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ για να συνεχίσει: «Δεν πρέπει να πορευτούμε εναγκαλισμένοι με εθνικιστικές και ακροδεξιές απόψεις.
Απαιτείται ψυχραιμία αλλιώς θα οδηγηθούμε σε περιπέτειες».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης