Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Δεν μας χαροποιεί που οι ΑΝΕΛ έχουν διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό

Σκουρλέτης: Δεν μας χαροποιεί που οι ΑΝΕΛ έχουν διαφορετική προσέγγιση στο Σκοπιανό
Διαφορετικά τα λέει ο Δ. Καμμένος αλλιώς εκφράζεται επίσημα το κόμμα των ΑΝΕΛ είπε ο κ.Σκουρλέτης
Την θέση ότι δεν μας χαροποιεί που οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν διαφορετική προσέγγιση για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο υπ. Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης, ο οποίος διαχώρισε τη ρητορική του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένου από των υπόλοιπων βουλευτών των ΑΝΕΛ.
«Δεν είναι κάτι που μας αφήνει αδιάφορους ή μας χαροποιεί που ο μικρός εταίρος στην κυβέρνηση έχει μια συγκεκριμένη διαφορετική προσέγγιση σε αυτό το κρίσιμο θέμα.
Κοιτάμε και την ένταση που διατυπώνεται αυτή η διαφοροποίηση.
Διαφορετικά τα λέει ο Δημήτρης Καμμένος και αλλιώς εκφράζεται επίσημα το κόμμα των ΑΝΕΛ» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Σκουρλέτης.
Ερωτηθείς για τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Π. Σγουρίδη ότι εφόσον έρθει στη Βουλή συμφωνία για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ με τον όρο Μακεδονία, δεν θα μπορεί να είναι υπουργός Εθνικής Άμυνας, ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι «αυτό θα πρέπει να το απαντήσει ο ίδιος ο κ.Καμμένος».
«Ο κ. Καμμένος ως υπουργός της κυβέρνησης, έχει την υποχρέωση τελικώς πέρα από τη διαφοροποίηση που έχει, να συμπαραταχθεί με την επίσημη θέση της κυβέρνησης.
Τα εθνικά ζητήματα πρέπει να τα προσεγγίζουμε όχι στενά με όρους κοινοβουλευτικής πλειοψηφίας, αλλά στη βάση ευρύτερων συναινέσεων και πλειοψηφιών.
Αν βρούμε μια λύση, δεν μπορούμε να πάμε με οριακές συναινέσεις σε αυτό το θέμα» υποστήριξε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης