Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Δεν πρόκειται να φύγουμε από τα κυβερνητικά πόστα για το Σκοπιανό

Δ. Καμμένος: Δεν πρόκειται να φύγουμε από τα κυβερνητικά πόστα για το Σκοπιανό
Σε οικονομική και όχι ιδεολογική βάση ο «γάμος» με το ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Την θέση ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν πρόκειται να φύγουν από την κυβέρνηση και από τα υπουργεία που κατέχουν σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή μια συμφωνία για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ που θα περιέχει τον όρο Μακεδονία διατύπωσε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος.
«Δεν υπάρχει απόφαση για να φύγουμε από τα κυβερνητικά πόστα.
Περιμένουμε σε τι θα συμφωνήσουν τα Σκόπια.
Πρέπει να τους δώσουμε χρόνο, είναι μια χώρα με πολλά κυβερνητικά προβλήματα» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο Δ. Καμμένος, ο οποίος ανέφερε ότι σε περίπτωση που έρθει στη Βουλή συμφωνία με τον όρο Μακεδονία «δεν θα είναι μια εύκολη μέρα για τη συγκυβέρνηση».
«Διότι είναι ένας πυλώνας μας.
Δεν μπορούμε να αποδεχθούμε κάτι τέτοιο
Πρέπει πρώτα να δούμε τι θα έρθει και αποφασίζουμε μετά» υπογράμμισε ο κ.Καμμένος.
Ερωτηθείς για το πώς θα ψηφίσουν οι βουλευτές των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στην όποια πρόταση έρθει τελικά στη Βουλή και για το αν θα αντιδράσουν με συμπαγή θέση ή θα υπάρξουν διαφοροποιήσεις, ο κ.Καμμένος εκτίμησε ότι «δεν είναι θέμα προσωπικών επιλογών».
«Δεν νομίζω να υπάρχει κομματική γραμμή, δεν υπήρξε ποτέ κάτι τέτοιο στους ΑΝΕΛ» είπε ο κ.Καμμένος, ο οποίος αναφερόμενος στην αντιπαράθεση που είχε το τελευταίο διάστημα με βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο για «πολιτικά ερωτικά καβγαδάκια».
«Πρέπει να απαντάμε σε κάθε πρόκληση, είτε θετική είτε αρνητική» τόνισε ο κ.Καμμένος, επισημαίνοντας πως ο «γάμος» ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έγινε «σε οικονομική και όχι ιδεολογική βάση».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης