Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαυρωτάς (Ποτάμι): Μπορεί να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έως το καλοκαίρι

Μαυρωτάς (Ποτάμι): Μπορεί να βρεθεί λύση στο θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ έως το καλοκαίρι
Η ΠΓΔΜ να αφαιρέσει τους αλυτρωτισμούς από το Σύνταγμα της αν θέλει να μπει στην ΕΕ υποστήριξε ο βουλευτής του Ποταμιού
Την θέση πως η ΠΓΔΜ θα πρέπει να αφαιρέσει ό,τι αλυτρωτικό υπάρχει στο Σύνταγμα της αν θέλει να μπει στην ΕΕ διατύπωσε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γ. Μαυρωτάς, ο οποίος εκτίμησε πως μπορεί να βρεθεί λύση στο Σκοπιανό έως το καλοκαίρι.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Μαυρωτάς υπογράμμισε πως περισσότερες από 130 χώρες και τρία μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ έχουν ήδη αναγνωρίσει τα Σκόπια με το Συνταγματικό τους όνομα.
«Εάν πραγματικά θέλουν να μπουν στην ΕΕ, τότε θα πρέπει να αφαιρέσουν από το Σύνταγμά τους ό,τι αλυτρωτικό υπάρχει» είπε ο βουλευτής του Ποταμιού, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση για το ότι δεν ενημέρωσε έγκαιρα τα πολιτικά κόμματα για τις διαπραγματεύσεις.
Όσον αφορά τη στάση της ΝΔ για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ, ο κ.Μαυρωτάς υπογράμμισε ότι «ο κ. Μητσοτάκης προσπαθεί να ισορροπήσει ανάμεσα στις διαφορετικές απόψεις που υπάρχουν στο κόμμα του» ενώ για τα συλλαλητήρια χαρακτήρισε άτοπο το επιχείρημα όσων δηλώνουν ότι θα συμμετάσχουν για να ενισχύσουν τη θέση της χώρας, καθώς όπως είπε, «τα συλλαλητήρια γίνονται για τον πλήρη αποκλεισμό του όρου Μακεδονία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης