Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σκουρλέτης: Πολλαπλά τα λάθη των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό – Λάθος Καμμένου η πρόταση για δημοψήφισμα

Σκουρλέτης: Πολλαπλά τα λάθη των ΑΝΕΛ για το Σκοπιανό – Λάθος Καμμένου η πρόταση για δημοψήφισμα
Δεν υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση, προσωπικές οι απόψεις του υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών
Η θέση του Π. Καμμένου για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είναι λάθος, όπως λάθος είναι και η πρόταση του για το δημοψήφισμα υποστήριξε ο υπουργός Εσωτερικών, Π. Σκουρλέτης.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Σκουρλέτης επανέλαβε την άποψη πως οι ΑΝΕΛ θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικοί στις κινήσεις του όσον αφορά το Σκοπιανό.
Κληθείς μάλιστα να τοποθετηθεί επί αυτής της παραίνεσης του προς τους ΑΝΕΛ, ο κ.Σκουρλέτης είπε ότι «επρόκειτο για παραίνεση προς όλους».
«Το θέμα της FYROM δεν είναι από τα ζητήματα της καθημερινότητας, μας απασχολεί εδώ και 25 χρόνια και απαιτείται η μέγιστη υπευθυνότητα.
Δεν προσφέρεται για πολιτική αντιπαράθεση και αυτό απευθύνεται σε όλους, μηδενός εξαιρουμένου» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος επανέλαβε πως δεν υπάρχει διγλωσσία στην κυβέρνηση και πως η άποψη του Πάνου Καμμένου για το ζήτημα «είναι προσωπική».
«Ως υπουργός Εθνικής Άμυνας οφείλει να υπερασπιστεί την κυβερνητική θέση, αλλά έχει ως πρόεδρος των ΑΝΕΛ το δικαίωμα να έχει άποψη, που είναι λάθος, όπως λάθος ήταν και η πρόταση για το δημοψήφισμα» τόνισε ο κ.Σκουρλέτης, ο οποίος χαρακτήρισε λάθος τη συμμετοχή των βουλευτών των Ανεξαρτήτων Ελλήνων στο συλλαλητήριο.
«Είναι πολλαπλά τα λάθη του συγκυβερνώντας κόμματος στο ζήτημα των Σκοπίων» υπογράμμισε ο κ.Σκουρλέτης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης