Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης (ΝΔ): Έτος εκλογών το 2018 – Ο λαός θα φέρει στο τιμόνι μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό

Αυγενάκης (ΝΔ): Έτος εκλογών το 2018 – Ο λαός θα φέρει στο τιμόνι μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό
Η κυβέρνηση συνεχίζει να διαπραγματεύεται μυστικά όσον αφορά το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ είπε ο κ.Αυγενάκης
Την εκτίμηση πως το 2018 θα είναι έτος εκλογών και ότι ο λαός θα φέρει στο τιμόνι μεταρρυθμιστή πρωθυπουργό διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης σε ομιλία του στην τοπική οργάνωση Μεσολογγίου της ΝΔ.
«Το 2018 θα είναι έτος εκλογών.
Ο ελληνικός λαός θα αποφασίσει να φέρει στο τιμόνι της χώρας μία κυβέρνηση με έναν πρωθυπουργό μεταρρυθμιστή και αποφασισμένο να παράξει έργο, με ένα πολύ συγκεκριμένο πλαίσιο, με σαφή προσανατολισμό, που δεν θα δημιουργεί εκπλήξεις και βάρη στον ελληνικό λαό.
Χρειαζόμαστε μία αισιόδοξη και αποφασισμένη κυβέρνηση με πρωθυπουργό που ακούει στο όνομα Κυριάκος Μητσοτάκης» είπε ο κ.Αυγενάκης.
Αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ, κ.Αυγενάκης είπε ότι «η κυβέρνηση συνεχίζει να διαπραγματεύεται μυστικά ερήμην του ελληνικού λαού, ερήμην των πολιτικών κομμάτων».
«Δεν εμπιστευόμαστε μία κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ.
Δεν υπάρχει μία ενιαία κυβερνητική θέση, δεν υπάρχει πλάνο, ατζέντα, πλαίσιο που κινείται η διαπραγμάτευση εδώ και δύο ολόκληρους μήνες» τόνισε ο κ.Αυγενάκης, τονίζοντας ότι «έχουμε ξεκάθαρα ταχθεί με πολλή υπευθυνότητα και πολύ σοβαρότητα για το θέμα αυτό από την πρώτη στιγμή και αναμένουμε τον κ. Τσίπρα ως πρωθυπουργό όλων των Ελλήνων να έρθει το συντομότερο δυνατό στη Βουλή, να ενημερώσει την εθνική αντιπροσωπεία και κατ' επέκταση τον ελληνικό λαό».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης