Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει ή όχι ενιαία πρόταση για το θέμα της πΓΔΜ;

tags :
ΝΔ: Η κυβέρνηση έχει ή όχι ενιαία πρόταση για το θέμα της πΓΔΜ;
Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα από τη Νέα Δημοκρατία
Απάντηση στην ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.
Σε αυτήν στρέφεται κατά του πρωθυπουργού και θέτει μία σειρά ερωτημάτων, κυρίως αναφορικά με τη θέση της κυβέρνησης για το ζήτημα της πΓΔΜ.
«Ο κ. Τσίπρας μίλησε επί μια ώρα στην Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να απαντήσει στο βασικό ερώτημα που έχουν οι πολίτες: Υπάρχει ή όχι ενιαία κυβερνητική πρόταση για το Σκοπιανό;  
Από το γεγονός ότι δεν απάντησε σε αυτό το βασικό ερώτημα, αλλά και από το σύνηθες διχαστικό ύφος του, γίνεται ξεκάθαρο ποιος αντιμετωπίζει ανεύθυνα, επιπόλαια και τυχοδιωκτικά ακόμη και τα εθνικά θέματα.  
Υ.Γ.: Καθώς ο κ. Τσίπρας αντιμετώπισε και πάλι τον κ. Μητσοτάκη ως εν ενεργεία πρωθυπουργό του συνιστούμε να κάνει απλώς λίγη υπομονή».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης