Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Θα καταψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο – Δεν βοηθά την χώρα να βγει από την κρίση

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Θα καταψηφίσουμε το πολυνομοσχέδιο – Δεν βοηθά την χώρα να βγει από την κρίση
Το πολυνομοσχέδιο είναι αποτέλεσμα μια πολύ κακής διαπραγμάτευσης, αντί να αντιμετωπίζει, δημιουργεί προβλήματα είπε ο κ.Χρηστίδης
Την θέση ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα της γ’ αξιολόγησης διατύπωσε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Π. Χρηστίδης, τονίζοντας ότι το ν/σ αυτό δεν βοηθά την χώρα να βγει από την κρίση.
Σε δηλώσεις του στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» ο κ.Χρηστίδης υποστήριξε ότι το πολυνομοσχέδιο «είναι αποτέλεσμα μιας πολύ κακής διαπραγμάτευσης που έχει δέσει χειροπόδαρα τους Έλληνες πολίτες και δημιουργεί, αντί να αντιμετωπίζει, προβλήματα» .
«Όλα όσα φέρνει το πολυνομοσχέδιο και στο κομμάτι των πλειστηριασμών, όπως και σε άλλους τομείς της οικονομίας, δημιουργεί τεράστια προβλήματα, με τα οποία δεν μπορούμε να συμφωνήσουμε» είπε ο κ.Χρηστίδης, ο οποίος σχετικά με τους πλειστηριασμούς κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επιλέγει να σώσει τις τράπεζες εις βάρος προφανώς των σπιτιών, της πρώτης κατοικίας, ανθρώπων που έχουν ανάγκη».
Όσον αφορά το Κίνημα Αλλαγής ο κ.Χρηστίδης είπε ότι το μεγάλο στοίχημα είναι να δημιουργηθεί μια «αξιόμαχη παράταξη» ενώ σχετικά με το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ.Χρηστίδης έκανε λόγο για διγλωσσία των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
«Η θέση του Κινήματος Αλλαγής είναι η θέση της χώρας τις τελευταίες δεκαετίες.
Όλες αυτές οι παλινωδίες που ζούμε και από την κυβέρνηση και από την πλευρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης είναι θέσεις οι οποίες κρίνονται από τον ελληνικό λαό. Δημιουργούμε εντυπώσεις πάνω σε ένα θέμα που δεν ξέρουμε σε ποια βάση διαπραγματεύεται είτε ο κ. Κοτζιάς είτε όποιοι διαπραγματεύονται» είπε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης