Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ζουράρις: Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο – Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμα στους ΑΝΕΛ

Ζουράρις: Θα ψηφίσω το πολυνομοσχέδιο – Δεν έχω ιδέα αν είμαι ακόμα στους ΑΝΕΛ
Αριστοφανική σάτιρα τα όσα είπα για τον Ολυμπιακό και τον Άρη υποστήριξε ο κ.Ζουράρις
Την θέση ότι θα ψηφίσει υπέρ του πολυνομοσχεδίου κατά τη σημερινή ψηφοφορία στη Βουλή διατύπωσε ο Κ. Ζουράρις, ο οποίος έχει υποβάλλει την παραίτηση του από υφυπουργός Παιδείας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν από τις δηλώσεις του για τον Ολυμπιακό και τον Άρη.
Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1 ο κ.Ζουράρις υποστήριξε ότι μόνος του παραιτήθηκε, ενώ διέψευσε ότι ο Π. Καμμένος του ζήτησε να παραιτηθεί, αναφέροντας πως αυτό που του είπε ήταν «φρόντισε να τα μαζέψει».
«Έτσι, λοιπόν, τα μάζεψα και παραιτήθηκα» είπε ο κ.Ζουράρις, υπογραμμίζοντας πως ο πρωθυπουργός δεν έχει ακόμα απαντήσει στην επιστολή παραίτησης του και ότι ακόμα δεν ξέρει αν παραμένει στους Ανεξάρτητους Έλληνες.
Επιπλέον, ο κ.Ζουράρις τάχθηκε υπέρ της διεξαγωγής δημοψηφίσματος για το Σκοπιανό, τονίζοντας ότι τα όσα είπε για τον Ολυμπιακό και τον Άρη, ήταν αριστοφανική σάτιρα.
«Ό,τι είναι σάτιρα δεν καταδικάζεται, γιατί δεν έχει ποτέ προσωπικό χαρακτήρα», είπε ο κ.Ζουράρις.
Ερωτηθείς για την τοποθέτηση του βουλευτή των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένου, ο οποίος έβαλε το δίλημμα «ή εγώ ή ο Ζουράρις», ο κ.Ζουράρις τόνισε ότι «δεν με απασχολεί ο ακρόκρημνος Δημήτρης Καμμένος», αποφεύγοντας να δώσει περαιτέρω εξηγήσεις.
Σε παρέμβασή του ο κ. Καμμένος, σχολίασε τον χαρακτηρισμό που του απέδωσε ο κ. Ζουράρις λέγοντας: «Ακρόκρημνος είναι αυτός που παίρνει ρίσκα και δεν φοβάται τους γκρεμούς, τον ευχαριστώ πολύ».
«Για μένα έχει λήξει το ζήτημα με τον κ. Ζουράρι.
Τον σέβομαι και τον εκτιμώ ως καθηγητή, αλλά κάποιες φορές δημιουργεί προβλήματα γιατί είναι ο χαρακτήρας του έτσι.
Δεν θα έπρεπε, όμως, να το κάνει γιατί είναι Υφυπουργός Παιδείας.
Διευκόλυνε την κυβέρνηση με την παραίτησή του» τόνισε ο κ. Καμμένος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης