Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παπαδημούλης: Η δ’ αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί ταχύτατα – Δεν πείθει κανέναν ο Μητσοτάκης για 4ο μνημόνιο

Παπαδημούλης: Η δ’ αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί ταχύτατα – Δεν πείθει κανέναν ο Μητσοτάκης για 4ο μνημόνιο
Η κακή διακυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ έφερε την χρεοκοπία και τα μνημόνια υποστήριξε ο κ.Παπαδημούλης
Την εκτίμηση πως η δ’ αξιολόγηση θα ολοκληρωθεί με την ίδια ταχύτητα, όπως συνέβη και με την γ’ αξιολόγηση διατύπωσε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο οποίος υποστήριξε πως η θέση του κ.Μητσοτάκη για 4ο μνημόνιο στην Ελλάδα δεν πείθει κανέναν.
Σε δηλώσεις του στο Πρακτορείο 104,9 Fm και αναφερόμενος στο πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, ο κ.Παπαδημούλης είπε πως «είναι η πρώτη φορά που, όχι απλώς τα θετικά είναι περισσότερα από τα αρνητικά στο πολυνομοσχέδιο, αλλά και που και κανείς εκτός Ελλάδας δεν έχει την παραμικρή αμφιβολία για το αν θα εγκριθεί ή όχι από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία το νομοσχέδιο».
«Όλος ο διεθνής Τύπος καταγράφει ότι η τρίτη αξιολόγηση ολοκληρώνεται χωρίς την παραμικρή καθυστέρηση, με μία εντυπωσιακή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα και οι προβλέψεις είναι ότι το ίδιο θα συμβεί με την τέταρτη αξιολόγηση, η οποία θα ξεκινήσει στις αρχές του Μαρτίου, με στόχο να τελειώσει Μάιο – Ιούνιο.
Θέλουμε να βγούμε από το μνημόνιο όχι για να ξεσαλώσουμε και για να μοιράζουμε λεφτά που δεν υπάρχουν, αλλά για να ξαναποκτήσουμε την ικανότητα να κάνουμε κουμάντο στη χώρα μας, για να μπορέσουμε να βγάλουμε τη χώρα στο ξέφωτο και να παράγει περισσότερο πλούτο και να τον μοιράζει δικαιότερα» είπε ο κ.Παπαδημούλης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην αμφισβήτηση της καθαρής εξόδου της χώρας από τα μνημόνια και την επιτροπεία το καλοκαίρι του 2018 από την αντιπολίτευση.
«Μιλούν αυτοί που χρεοκόπησαν τη χώρα και την έφεραν στα μνημόνια και δεν πείθει ο κ. Μητσοτάκης κανέναν στις Βρυξέλλες - ούτε καν τους πολιτικούς που ανήκουν στην ίδια πολιτική οικογένεια με τη ΝΔ - για τέταρτο μνημόνιο» τόνισε ο κ.Παπαδημούλης, επισημαίνοντας ότι η κακή διακυβέρνηση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που άθροιζαν 85% για χρόνια στις κάλπες έφερε την χρεοκοπία και τα μνημόνια.
Ερωτηθείς για την εκδίκαση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων που κατέθεσαν στο ΣτΕ Antenna, Alpha, Star και ΣΚΑΪ, αμφισβητώντας τη συνταγματικότητα του νομικού πλαισίου χορήγησης των επτά τηλεοπτικών αδειών, ο κ.Παπαδημούλης υποστήριξε ότι «το τσάμπα πέθανε».
«Όσοι χρησιμοποιούν δημόσιες συχνότητες πρέπει να πληρώνουν γι αυτό, όπως συμβαίνει σε όλη την Ευρώπη, σε όλο τον πολιτισμένο κόσμο.
Ελπίζω πως αυτή τη φορά, που αυτό οργανώνεται με ομόφωνες αποφάσεις από ένα Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, το οποίο συγκροτήθηκε με ευρύτατη συναίνεση να σταματήσουν κόμματα, όπως η Νέα Δημοκρατία, να κάνουν πλάτες στους καναλάρχες και κόμματα όπως το ΠΑΣΟΚ να σιωπούν» είπε ο κ. Παπαδημούλης.

 www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης