Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεωργιάδης: Το 2018 θα απαλλαγούμε από τον Τσίπρα – Σε ειδικό δικαστήριο ο Καμμένος

Γεωργιάδης: Το 2018 θα απαλλαγούμε από τον Τσίπρα – Σε ειδικό δικαστήριο ο Καμμένος
Η ΝΔ θα περιμένει την κυβέρνηση να καταθέσει ενιαία πρόταση για την ονομασία της ΠΓΔΜ είπε ο κ.Γεωργιάδης
Πρόωρες εκλογές εντός του 2018 και νίκη της ΝΔ βλέπει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος υποστήριξε χαρακτηριστικά πως «το 2018 θα απαλλαγούμε από τον Αλέξη Τσίπρα».
Σε δηλώσεις του στο Παραπολιτικά Fm ο κ.Γεωργιάδης εκτίμησε πως εντός του 2018 θα γίνουν εκλογές και ότι η κυβέρνηση Τσίπρα θα δεχθεί μεγάλες πιέσεις τόσο από το Κίνημα Αλλαγής της Φώφης Γεννηματά που όπως είπε αυξάνει τα ποσοστά και τη δυναμική του όσο και από το κόμμα που δημιουργεί ο Γ. Βαρουφάκης.
Ιδιαίτερη αναφορά πάντως έκανε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ στον υπουργό Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένο, τον οποίο όπως υποστήριξε περιμένει ακόμα και Ειδικό Δικαστήριο σχετικά με το θέμα της πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία.
«Το πολιτικό μέλλον του Καμμένου θα πρέπει να είναι το τελευταίο που θα έπρεπε να τον απασχολεί.
Η επόμενη Βουλή θα κάνει εξεταστική για τα έργα και τις ημέρες του κ. Καμμένου στο υπουργείο Άμυνας και στο θέμα της Σαουδικής Αραβίας.
Αν χρησιμοποίησε μεσάζοντα στην πώληση πυρομαχικών τότε έχει ποινικές ευθύνες» είπε ο κ.Γεωργιάδης, ο οποίος κατηγόρησε τον κ.Καμμένο ότι στα χρόνια της κρίσης έσπειρε μίσος, κατηγορίες, λάσπη και έβρισε τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Αναφερόμενος στο μείζον ζήτημα του ΚΕΕΛΠΝΟ, ο αντιπρόεδρος της ΝΔ υποστήριξε πως περιμένει την εξεταστική, επισημαίνοντας πως δεν έχει πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ προανήγγειλε ότι θα πει ονόματα που έχουν σπαταλήσει χρήματα.
Όπως είπε ο κ.Γεωργιάδης, ρουσφέτια δεν έκανε ποτέ αλλά μόνο προσλήψεις με κοινωνικά κριτήρια.
Για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ ο κ.Γεωργιάδης είπε ότι η ΝΔ θα περιμένει την κυβέρνηση να καταθέσει ενιαία πρόταση ενώ για τις τηλεοπτικές άδειες, υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ το μόνο φόρο που κατέβασε ήταν αυτός των  καναλαρχών ενώ για το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες είπε πως θα πρέπει να εκπέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης