Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης για συνέντευξη Μπαζιάνα: Ο Τσίπρας είναι στο τέλος του και νιώθει ανασφάλεια

Λεβέντης για συνέντευξη Μπαζιάνα: Ο Τσίπρας είναι στο τέλος του και νιώθει ανασφάλεια
Ο Καμμένος έκανε τούμπα στο Σκοπιανό υποστήριξε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων
Δριμεία κριτική στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με αφορμή τη συνέντευξη της συζύγου του Μπέττυς Μπαζιάνα στην Εφημερίδα των Συντακτών άσκησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης, υποστηρίζοντας πως ο πρωθυπουργός είναι στο τέλος του και νιώθει ανασφάλεια.
«Όταν ένας Πρωθυπουργός φθάνει στο σημείο να βγάζει τη γυναίκα του στο “κλαρί”, σημαίνει ότι είναι στο τέλος του και νιώθει ανασφάλεια.
Για εμας τους πολιτικούς η γυναίκα μας είναι το τελευταίο μας χαρτί...
Είναι άλλο να ακούς τη γνώμη της, και άλλο να τη βάζεις να δίνει συνεντεύξεις μετά από τρία χρόνια σιωπής.
Απορώ ποιος συμβούλευσε τον Τσίπρα να κάνει τέτοιες βλακείες» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο κ.Λεβέντης, διευκρινίζοντας πως δεν υποτιμά το ρόλο των γυναικών στη σύγχρονη κοινωνία και πως η τοποθέτηση του είχε να κάνει με το γεγονός ότι η σύντροφος του Πρωθυπουργού «βγήκε μπροστά για να πει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν πρόδωσε και δεν εξαπάτησε».
«Όταν βγαίνει η γυναίκα σου και λέει για εσένα δεν είναι κλέφτης, δεν είναι απατεώνας, σημαίνει πως αυτό εισπράττει από τον κόσμο» υποστήριξε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος στη συνέχεια έστρεψε τα πυρά του κατά του Π. Καμμένου για τη θέση του όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων.
«Ο Καμμένος έκανε τούμπα σε σχέση με την αρχική του θέση όσον αφορά τη σύνθετη ονομασία με την χρήση του όρου Μακεδονία.
Εμείς ένα πράγμα έχουμε, το όνομα.
Αν τους το δώσουμε, δεν έχουμε τίποτα άλλο», τόνισε ο κ.Λεβέντης, υποστηρίζοντας πως η θέση της Ένωσης Κεντρώων είναι να κάνουμε οικονομικές παραχωρήσεις στην ΠΓΔΜ, σε αντάλλαγμα για τη μη χρήση του όρου «Μακεδονία».
Μάλιστα ο κ.Λεβέντη υποστήριξε πως σε πρόσφατη συνομιλία που είχε με τον Πρέσβη των ΗΠΑ, G. Pyatt τον ρώτησε ευθέως «αν υπήρχε δίπλα σας ένα κράτος που ήθελε να ονομαστεί “Νέα Υόρκη” θα το αποδεχόσασταν;»
Και, όπως είπε η απάντηση του Αμερικανού Πρέσβη ήταν κατηγορηματική: «Επ’ ουδενί!».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης