Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση δεν λέει ξεκάθαρα σε ποιο πλαίσιο διαπραγμάτευσης κινείται

Κουμουτσάκος για Σκοπιανό: Η κυβέρνηση δεν λέει ξεκάθαρα σε ποιο πλαίσιο διαπραγμάτευσης κινείται
Περιμένουμε τα αποτελέσματα της κινητικότητας γύρω από το θέμα της ονομασίας είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση πως η κυβέρνηση δεν λέει ξεκάθαρα σε ποιο πλαίσιο διαπραγμάτευσης κινείται σχετικά με το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κουμουτσάκος τόνισε ότι υπάρχει κινητικότητα για το Σκοπιανό, αναφέροντας πως το ζητούμενο είναι το αποτέλεσμα που θα παραχθεί.
«Περιμένουμε το αποτέλεσμα» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, τονίζοντας ότι καλώς έγινε η συζήτηση γύρω από την ονομασία και τη θέση της Ελλάδας «διότι συνειδητοποίησε η κυβέρνηση ότι δεν μπορεί να πορεύεται σε αυτήν την τόσο κρίσιμη διαπραγμάτευση με μια εσωτερική μείζονα διαφωνία, γιατί ήδη βλέπω ότι αλλιώς ξεκίνησαν τα πράγματα κι αλλιώς εξελίσσονται».
«Η συζήτηση πίεσε και συνεχίζει να πιέζει την κυβέρνηση να τελειώνει με την εσωτερική της πολιτική και διπλωματική σχιζοφρένεια» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος, υπογραμμίζοντας πως είναι «παρανοϊκό» να λέγεται ότι η κυβέρνηση παρέλαβε ανοιχτό το θέμα και να μέμφεται την αντιπολίτευση επειδή δεν συμβιβάστηκε και δεν έκλεισε ένα ζήτημα εθνικής σημασίας, και εν προκειμένω, αυτό της ονομασίας των Σκοπίων.
«Η κυβέρνηση ότι δεν λέει ξεκάθαρα σε ποιο πλαίσιο διαπραγμάτευσης κινείται.
Όχι με διαρροές και παιχνίδια όπως τώρα, αλλά δημοσίως με δηλώσεις καθώς εκείνη έχει την ευθύνη, και την ίδια στιγμή έχει ζητήματα εσωτερικής συνοχής που πρέπει να λύσει» είπε ο κ.Κουμουτσάκος, επισημαίνοντας ότι «όταν μια κυβέρνηση δεν έχει ενιαία θέση σε ένα ζήτημα εθνικού συμφέροντος έχει πρόβλημα ύπαρξης».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης