Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της εκλογές για τον Σεπτέμβριο του 2018

Χατζηδάκης: Η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της εκλογές για τον Σεπτέμβριο του 2018
Όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ
Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει στο μυαλό της τις εκλογές για τον Σεπτέμβριο του 2018 διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Χατζηδάκης υποστήριξε ότι «βλέποντας και τις ψευτοπαροχές που δίνουν», στην κυβέρνηση σκέπτονται τις εκλογές.
Αλλά ξεχνούν ότι έχουν υπογράψει πέρυσι το 4ο μνημόνιο με περικοπές συντάξεις, μείωση αφορολογήτου και υπερταμείο για 98 χρόνια» είπε ο κ.Χατζηδάκης, τονίζοντας ότι «όσο πιο γρήγορα φύγει η κυβέρνηση τόσο το καλύτερο».
«Όσο παρατείνεται αυτή η κατάσταση στη χώρα και όλοι λένε ότι δεν πρόκειται για μια κανονική ευρωπαϊκή χώρα τόσο πιο δύσκολο θα γίνεται το έργο για την επόμενη κυβέρνηση» είπε ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, έκανε λόγο για δύο κυβερνήσεις στη συσκευασία του ενός.
«Από τη μία η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ που θέλει σύνθετη ονομασία και η κυβέρνηση ΑΝΕΛ που λέει όχι.
Δεν μπορεί να έχουμε μια κυβέρνηση που το μόνο που τους ενώνει είναι η παραμονή στην εξουσία» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, τονίζοντας ότι η ΝΔ δεν έχει μετακινηθεί από τη θέση της «για σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό έναντι όλων».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης