Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Προσηλωμένη η κυβέρνηση στο στόχο να βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια

Μαντάς: Προσηλωμένη η κυβέρνηση στο στόχο να βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια
Η αντιπολίτευση μας κάνει κριτική αλλά δεν έχει πραγματικά επιχειρήματα είπε ο κ.Μαντάς
Η κυβέρνηση είναι προσηλωμένη στο στόχο να βγάλει την Ελλάδα από τα μνημόνια υποστήριξε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ.Μαντάς, τονίζοντας ότι η αντιπολίτευση παρά την κριτική που ασκεί, δεν έχει πραγματικά επιχειρήματα.
«Εμείς είμαστε προσηλωμένοι στους στόχους μας για να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Μαντάς, τονίζοντας ότι «κάνουμε βήματα στην καταπολέμηση της διαφθοράς, που μας κάνει και κακό πολιτικά».
Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο συνεργασίας με το Κίνημα Αλλαγής, ο κ.Μαντάς υπογράμμισε ότι ο τρόπος που αντιμετωπίστηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από κάποια στελέχη δεν ήταν σωστός.
«Η ιστορία δεν διαγράφεται με μια μονοκοντυλιά.
Ωστόσο, το ζήτημα είναι να βρεθεί η βάση πάνω στην οποία θα μπορούσε να στηριχτεί μια συνεργασία.
Η κα.Γεννηματά αντιμετωπίζει την κυβέρνηση με μια απολιτίκ στάση και η ευθύνη είναι περισσότερο στην δική τους πλευρά» είπε ο κ.Μαντάς, αναφέροντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ έκανε, κάνει και θα κάνει βήματα για συνεννόηση σε σημαντικά θέματα όπως για παράδειγμα το θέμα με την ονομασία των Σκοπίων.
Όσον αφορά την γ’ αξιολόγηση, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι θα κλείσει στο Eurogroup της 22ας Ιανουαρίου.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης