Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αντωνοπούλου: Ηλεκτρονικά και σε πολύ μικρότερες δόσεις η πληρωμή των οφειλών στο Δημόσιο

Αντωνοπούλου: Ηλεκτρονικά και σε πολύ μικρότερες δόσεις η πληρωμή των οφειλών στο Δημόσιο
Εντός του Ιανουαρίου θα γίνει γνωστή η σχετική μελέτη του οικονομικού επιτελείου είπε η αναπληρώτρια υπ. Εργασίας
Εντός του Ιανουαρίου αναμένεται να γίνει γνωστή η μελέτη του οικονομικού επιτελείου της κυβέρνησης, σύμφωνα με την οποία οι πολίτες θα μπορούν να καταβάλλουν τις οφειλές των φορολογικών τους υποχρεώσεων στο Δημόσιο με ηλεκτρονικό τρόπο και σε πολύ μικρότερες δόσεις.
Αυτό υποστήριξε σε δηλώσεις της στο «Πρακτορείο 104,9 Fm» η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Ράνια Αντωνοπούλου, τονίζοντας ότι με την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής των δόσεων, οι οποίες θα φτάνουν τις 12, στόχος είναι να μειωθούν οι ληξιπρόσθεσμες οφειλές προς το δημόσιο, αλλά και να μπορούν όλα τα φυσικά πρόσωπα με οφειλές προς το δημόσιο να ρυθμίσουν τις υποχρεώσεις τους, χωρίς επιβάρυνση και σε μεγαλύτερη χρονική διάρκεια.

Πηγές ΥΠΟΙΚ: Δεν έχει γίνει ακόμα κουβέντα για τις 12 δόσεις
Διαψεύδεται από πηγές του Υπουργείου Οικονομικών η θέσπιση 12 δόσεων για την εξόφληση οφειλών (φόρο εισοδήματος και άλλων φόρων) προς το Δημόσιο.
Σύμφωνα με τους ίδιους κύκλους, το θέμα δεν έχει μπει καν στο τραπέζι των συζητήσεων με τους δανειστές, παρά το γεγονός ότι στο Μημνόνιο αναφέρεται η καθιέρωση μηνιαίων πληρωμών.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης