Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Να καταθέσει η κυβέρνηση ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό – Προϋπόθεση για το δημόσιο διάλογο

Σπυράκη: Να καταθέσει η κυβέρνηση ενιαία πρόταση για το Σκοπιανό – Προϋπόθεση για το δημόσιο διάλογο
Επιλογή της κυβέρνησης το πότε θα γίνουν εκλογές, αλλά όσο το νωρίτερο τόσο το καλύτερο είπε η κα.Σπυράκη
Την θέση πως προϋπόθεση για να υπάρξει δημόσιος διάλογος για το Σκοπιανό είναι να καταθέσει ενιαία πρόταση η κυβέρνηση διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μ. Σπυράκη.
Σε δηλώσεις της στο Real Fm η κα.Σπυράκη υπογράμμισε ότι «δεν μπορούμε να επιχειρήσουμε να διευκολύνουμε την κυβέρνηση εάν οι δύο εταίροι της έχουν διαφορετική θέση».
«Η κυβέρνηση πρέπει να αναλάβει τις ευθύνες της» είπε η κα.Σπυράκη, τονίζοντας ότι η θέση της ΝΔ είναι εκείνη που εκφράστηκε στο Βουκουρέστι το 2008, δηλαδή σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό για όλες τις χρήσεις.
Ερωτηθείσα για το αν η ΝΔ - εφόσον κερδίσει τις επόμενες εκλογές - θα επιδιώξει συνεργασία με το Κίνημα Αλλαγής, τόνισε ότι «η ΝΔ θα είναι ο κορμός της επόμενης κυβέρνησης, είναι κοντά στην αυτοδυναμία αλλά σε κάθε περίπτωση θα επιδιώξει ευρύτερες συναινέσεις».
Η κα.Σπυράκη εκτίμησε ότι μετά τις εκλογές θα βρεθούν συνομιλητές να προσέλθουν στο τραπέζι του διαλόγου, ενώ σε ερώτηση το πότε εκτιμά ότι θα γίνουν εκλογές, είπε ότι αυτό είναι επιλογή της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι το νωρίτερο το καλύτερο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης