Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λεβέντης: Θα γίνουν εκλογές το 2018 – Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας

Λεβέντης: Θα γίνουν εκλογές το 2018 – Συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ ο Ρουβίκωνας
Δεν θα δεχόμουν το όνομα Μακεδονία στην ονομασία των Σκοπίων είπε ο κ.Λεβέντης
Την εκτίμηση πως το 2018 θα είναι εκλογική χρονιά και ότι η χώρα θα οδηγηθεί σε πρόωρες εκλογές διατύπωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Β. Λεβέντης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λεβέντης υποστήριξε ότι η κυβέρνηση Τσίπρα δεν θα αντέξει υπό την πίεση των εξελίξεων, ενώ εκτίμησε ότι η επιτροπεία δεν θα σταματήσει παρά την τυπική έξοδο από τα μνημόνια.
Επιπλέον, ο κ.Λεβέντης άσκησε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση και για το θέμα του Ρουβίκωνα, αναφέροντας χαρακτηριστικά πως ο Ρουβίκωνας είναι συνιστώσα του ΣΥΡΙΖΑ.
«Τον έχει για να κάνει βρομοδουλειές.
Δεν υπάρχει μόνο ανοχή, αλλά και υποδαύλιση» τόνισε ο κ.Λεβέντης, τονίζοντας ότι η αστυνομία έπιασε τα μέλη του Ρουβίκωνα αλλά με παρέμβαση του προέδρου της Βουλής, Ν. Βούτση, αυτά αφέθησαν ελεύθερα.
Ο κ.Λεβέντης διερωτήθηκε πάντως γιατί δεν κάνει έρευνα για τον Ρουβίκωνα ο εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ενώ εκτίμησε ότι κατόπιν της επίθεσης στην πρεσβεία του Ισραήλ «η υπόθεση χοντραίνει».
«Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει ψήφους από κάτι τρελούς τους αφήνει επίτηδες», τόνισε ο κ.Λεβέντης, ο οποίος έκανε λόγο για εντολή κάλυψης και ότι την ευθύνη την έχει ο Τσίπρας.
Όσον αφορά το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων, ο κ.Λεβέντης υποστήριξε κατηγορηματικά ότι δεν θα δεχόταν το «Μακεδονία» σε οποιαδήποτε σύνθετη ονομασία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης