Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος για Paradise Papers: Όποια πέτρα και αν σηκώσεις βρίσκεις συγγενείς, στελέχη και συμβούλους της ΝΔ

Τζανακόπουλος για Paradise Papers: Όποια πέτρα και αν σηκώσεις βρίσκεις συγγενείς, στελέχη και συμβούλους της ΝΔ
Η αρμόδια επιτροπή της Βουλής χειρίζεται την υπόθεση των πόθεν έσχες των πολιτικών και συγγενικών τους προσώπων τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Την θέση πως «όποια πέτρα και αν σηκώσεις, βρίσκεις από πίσω είτε συγγενείς, είτε πολιτικά στελέχη, είτε πρώην συμβούλους της Νέας Δημοκρατίας» διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, αναφερόμενος στις νέες αποκαλύψεις που θέλουν τον ξάδερφο του Κ. Μητσοτάκη να βρίσκεται στη λίστα των Paradise Papers.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι είναι «πλέον αναγκαίο για τον κ.Μητσοτάκη να δώσει κάποιες έστω απαντήσεις».
Σχετικά με το πόθεν έσχες των πολιτικών και των συγγενικών τους προσώπων o κ. Τζανακόπουλος τόνισε ότι την υπόθεση τη χειρίζεται η αρμόδια επιτροπή της Βουλής και ότι έχει πάρει το δρόμο της.
Αναφερόμενος στην αντιπαράθεση κυβέρνησης – δικαστικών, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστήριξε ότι η κριτική δεν είναι παρέμβαση.
«Παρέμβαση είναι να σηκώσεις το τηλέφωνο και να στήνονται κυκλώματα» τόνισε ο κ.Τζανακόπουλος.
Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει σήμερα, Πέμπτη 21/12, η Ελλάδα στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, αναφορικά με την απόφαση Trump να αναγνωρίσει την Ιερουσαλήμ ως πρωτεύουσα του Ισραήλ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ξεκαθάρισε ότι η χώρα μας θα υπερψηφίσει το ψήφισμα για ακύρωση της απόφασης του Αμερικανού προέδρου, παρά τις απειλές των ΗΠΑ ότι θα σημειώσει τα ονόματα των κρατών που θα εναντιωθούν στην αμερικανική απόφαση.
Ως προς το ζήτημα του προσφυγικού, ο κ.Τζανακόπουλος υποστήριξε ότι η Ελλάδα σήκωσε το βάρος όλης της Ευρώπης, τονίζοντας ότι «η κυβέρνηση κάνει ότι μπορεί, με όλες τις δυνάμεις της, στο πλαίσιο που ορίζει η συμφωνία της Ευρώπης με την Τουρκία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης