Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοδωρικάκος: Τα 3 χρόνια των Τσίπρα – Καμμένου οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι

Θεοδωρικάκος: Τα 3 χρόνια των Τσίπρα – Καμμένου οι φτωχοί έγιναν φτωχότεροι και οι πλούσιοι πλουσιότεροι
Η κυβέρνηση διέλυσε τη μεσαία τάξη υποστήριξε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού της ΝΔ, Τ. Θεοδωρικάκος
Την θέση ότι «τα τρία χρόνια Τσίπρα – Καμμένου οι φτωχοί έχουν γίνει πιο φτωχοί κι οι πλούσιοι πλουσιότεροι» διατύπωσε ο συντονιστής στρατηγικού σχεδιασμού ΝΔ, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι διέλυσε τη μεσαία τάξη.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του Alpha ο κ.Θεοδωρικάκος και κληθείς να σχολιάσει δημοσίευμα της εφημερίδας Αυγή βάσει του οποίου ο κ.Μητσοτάκης έκανε λόγο για μια και αταξική Ελλάδα και για το ότι δεν υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί, ο κ.Θεοδωρικάκος αφού υποστήριξε ότι «η Αυγή δεν έχει διαβάσει καλά την ομιλία και την φιλοσοφία του κ. Μητσοτάκη», υποστήριξε ότι «αυτό που είπε ο κ Μητσοτάκης είναι ότι η ΝΔ δεν έχει ταξικό πρόσημο στην πολιτική της και ότι εκπροσωπεί όλους τους Έλληνες».
Ερωτηθείς για το εάν παραμένει υπαρκτό το δίλημμα Αριστεράς – Δεξιάς σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις ο κ.Θεοδωρικάκος δήλωσε ότι «δεν θα ήθελα να ανοίξω ένα τέτοιο θέμα με βάσει τις δημοσκοπήσεις», αν και υποστήριξε ότι οι διαφορές Δεξιάς - Αριστεράς «έχουν γκριζάρει σε πάρα πολύ μεγάλο βαθμό».
Αναφερόμενος στην ονομασία των Σκοπίων ο κ.Θεοδωρικάκος είπε ότι «τα πράγματα είναι καθαρά στο συγκεκριμένο θέμα».
«Η Ελλάδα έχει εθνική θέση η οποία είναι χαραγμένη από την εποχή Κ. Καραμανλή από την στάση που κράτησε στο Βουκουρέστι στην οποία οφείλει να κινείται το πολιτικό σύστημα.
Η κυβέρνηση πρέπει να συνειδητοποιήσει ότι σε αυτό το θέμα θα πρέπει να προσέλθει με μια θέση.
Δεν υπάρχει περιθώριο για πολιτικά παιχνίδια και για μικροκομματικές λογικές ανάμεσα στα δύο κόμματα που συγκροτούν την κυβερνητική πλειοψηφία» τόνισε ο κ.Θεοδωρικάκος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης