Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τζανακόπουλος: Το 2019 οι εκλογές – Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη

Τζανακόπουλος: Το 2019 οι εκλογές – Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη
Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος, προσπαθούμε να το χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν περισσότερους πόρους είπε ο κ. Τζανακόπουλος
Κάθε συζήτηση σχετικά με το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών έσπευσε να κλείσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δ. Τζανακόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι οι εκλογές θα γίνουν το 2019.
Σε δηλώσεις του στο Real Fm και σε ερώτηση για το εάν οι κοινωνικές παροχές της κυβέρνησης δείχνουν εκλογές, ο κ.Τζανακόπουλος επικαλέστηκε και την χθεσινή ομιλία του πρωθυπουργού στη Βουλή, τονίζοντας πως ο κ.Τσίπρας ήταν εξαιρετικά σαφής ως προς την ημερομηνία των εκλογών.
«Η κυβέρνηση έχει αποδείξει - και πέρυσι με το κοινωνικό μέρισμα και φέτος θα αποδειχθεί - ότι λαμβάνει πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο και δεν σχετίζονται με οποιονδήποτε εκλογική στρατηγική.
Προσπαθούμε να στηρίξουμε όσους έχουν πραγματικά ανάγκη.
Θέλουμε ένα ισχυρό κοινωνικό κράτος που προσπαθούμε να χρηματοδοτούμε με όσο το δυνατόν μεγαλύτερους πόρους και αυτό βρίσκεται στον πυρήνα της πολιτικής μας» υποστήριξε ο κ.Τζανακόπουλος.
«Πρωτίστως μας ενδιαφέρει να διαμορφώσουμε τις προϋποθέσεις ώστε το 2018 να βγούμε από το πρόγραμμα και να έχουμε την πολιτική ελευθερία να υλοποιήσουμε πολιτικές που δεν μπορούσαμε από το 2015 έως το 2018» υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης