Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΛΑΕ: Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία

tags :
ΛΑΕ: Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία
Κάθε εβδομάδα προγραμματίζονται για πλειστηριασμό λαϊκές κατοικίες έναντι ευτελούς τιμήματος, τονίζει η ΛΑΕ
Κάλεσμα σε όσους επιθυμούν να βρεθούν στα Ειρηνοδικείο Αθηνών προκειμένου να μην πραγματοποιηθούν πλειστηριασμοί εξέδωσε η Λαϊκή Ενότητα.
Σε αυτό τονίζει «όλες και όλοι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών την Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, στις 3 μ.μ. (οδός Κυρ. Λουκάρεως 14).
Δίνουμε ξανά, δυναμικά το «παρών» στα Ειρηνοδικεία.
Με νέες, μεγάλες, ενωτικές κινητοποιήσεις, το Κίνημα κατά των Πλειστηριασμών θα ακυρώσει στην πράξη και τα νέα τεχνάσματα σε βάρος του λαού για την υφαρπαγή των λαϊκών περιουσιών.
Η Κυβέρνηση από την αρχή προσπάθησε να παραπλανήσει για άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό  διακηρύσσοντας, ότι δεν υπάρχει πρόβλημα για την πρώτη κατοικία, η οποία είναι προστατευμένη και ότι οι πλειστηριασμοί αφορούν αποκλειστικά μεγάλες περιουσίες.
Μεγάλο ψέμα!
Κάθε εβδομάδα προγραμματίζονται για πλειστηριασμό λαϊκές κατοικίες έναντι ευτελούς τιμήματος.
Στη συνέχεια, επιχείρησαν να «αμαυρώσουν» ένα απόλυτα δίκαιο κοινωνικά αγώνα, διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα με τα «παπαγαλάκια» τους να υποστηρίζουν, τάχα, ότι λόγω του Κινήματος κατά των Πλειστηριασμών προστατεύονται οι μεγαλό – οφειλέτες – «καρχαρίες» (ένα επιχείρημα, όπως αποδείχθηκε ήδη, απόλυτα αίολο και ψευδές).
Αντιθέτως, εκπρόσωποι των τραπεζών δηλώνουν καθημερινά, πως δεν υπάρχει καμία νομοθετική ρύθμιση να τους δεσμεύει και ότι θα εκπλειστηριαστούν και πρώτες κατοικίες.
Μετά επέλεξαν την άγρια καταστολή, τον ξυλοδαρμό και τη ρίψη χημικών (ακόμη και μέσα σε κλειστό χώρο, με κίνδυνο να έχουμε νεκρούς!) την Τετάρτη 29 Νοεμβρίου, στο Ειρηνοδικείο Αθηνών (γεγονός το οποίο προκάλεσε την άμεση αντίδραση της ΛΑΕ με την υποβολή μήνυσης από αντιπροσωπεία της ΛΑΕ με επικεφαλής τον Παν. Λαφαζάνη).
Για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες αντιδράσεις η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να διενεργεί μόνο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο δεν θα υπάρχουν κοινωνικές αντιδράσεις.
Διαψεύστηκαν πλήρως!
Την προηγούμενη εβδομάδα το κίνημα σταμάτησε δύο ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς πρώτης κατοικίας!
Και έτσι θα συνεχίσουμε.
Ήδη ο Πρωθυπουργός με δημόσια δήλωση του, αυτοδιαψεύδεται και ουσιαστικά παραδίδει την πρωθυπουργία του στους τραπεζίτες, παρακαλώντας τους να μην προχωρήσουν σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας αντί να φέρει νομοθετική ρύθμιση που να κατοχυρώνει και να προστατεύει την λαϊκή κατοικία.
Εμείς πάντως με αγώνες,  δεν θα επιτρέψουμε ούτε μια λαϊκή οικογένεια να χάσει το σπίτι της, για να ικανοποιηθούν οι τραπεζίτες και τα «κοράκια» – funds.
Δεν μας φοβίζουν οι επ’ αυτοφώρω συλλήψεις, η χρήση αστυνομικής βίας και η ρίψη χημικών.
Θα είμαστε παρόντες  και στο Ειρηνοδικείο και όπου διενεργούνται πλειστηριασμοί.  
Θα ακυρώσουμε στην πράξη και τα νέα τεχνάσματα της κυβέρνησης.
Με νέες, ενωτικές, μεγάλες κοινωνικές αντιδράσεις θα ακυρώσουμε και τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης