Τελευταία Νέα
Πολιτική

Θεοχαρόπουλος: Στόχος μας στις εκλογές η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και η δεύτερη θέση

Θεοχαρόπουλος: Στόχος μας στις εκλογές η αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών και η δεύτερη θέση
Εάν είμαστε στις τρεις πρώτες πολιτικές δυνάμεις, οφείλουμε να δώσουμε την πρόταση μας στα υπόλοιπα δημοκρατικά κόμματα είπε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ
Την θέση ότι στόχος του Κινήματος Αλλαγής στις επόμενες εθνικές εκλογές είναι να αλλάξουν οι σημερινοί πολιτικοί συσχετισμοί και να καταλάβει τη δεύτερη θέση διατύπωσε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Θεοχαρόπουλος.
«Ο στόχος μας είναι να αλλάξουν οι πολιτικοί συσχετισμοί.
Αν ευοδωθεί η αλλαγή των συσχετισμών τότε ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να μην βρεθεί στη δεύτερη θέση
Ανατροπή των συσχετισμών δεν σημαίνει 22% ο ΣΥΡΙΖΑ και 10% το Κίνημα Αλλαγής αλλά είτε ότι θα πλησιάζει ή ότι θα ανατρέπει τη σειρά» είπε μιλώντας στο Θέμα Fm ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι «ο κόσμος που ήρθε να ψηφίσει στις εκλογές για το νέο φορέα της κεντροαριστεράς αντιστοιχεί σε ποσοστό 15%».
«Εμείς πρέπει με τις πολιτικές μας να τους διαβεβαιώσουμε ότι θα κοιτάμε προς μια σύγχρονη δημοκρατική παράταξη για την αντιμετώπιση των προβλημάτων της καθημερινότητας» υπογράμμισε ο κ.Θεοχαρόπουλος, ο οποίος ερωτηθείς τι θα συμβεί αν την επόμενη ημέρα των εκλογών δεν έχει υπάρξει αυτή η αλλαγή συσχετισμών, υπογράμμισε ότι «αν ο χώρος είναι μέσα στις τρεις πρώτες δυνάμεις που σημαίνει ότι παίρνει και διερευνητική εντολή οφείλει να δώσει τη δική του πρόταση προς τα άλλα δημοκρατικά κόμματα».
«Θα πρέπει να δώσουμε την πρότασή μας στη βάση της κεντροαριστεράς με ηλεκτρονικό δημοψήφισμα ώστε να μην υπάρχει υπόνοια για κλειστές αποφάσεις» επεσήμανε ο κ.Θεοχαρόπουλος.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης