Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αυγενάκης για Σ. Αραβία: Ο Κοτζιάς γνώριζε και το ερώτημα είναι γιατί συναίνεσε στην πώληση με μεσάζοντα

Αυγενάκης για Σ. Αραβία: Ο Κοτζιάς γνώριζε και το ερώτημα είναι γιατί συναίνεσε στην πώληση με μεσάζοντα
Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό, τους μένει μόνο η λάσπη υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ
Το ερώτημα γιατί ο υπουργός Εξωτερικών, Ν. Κοτζιάς ενώ γνώριζε, συναίνεσε στην πώληση όπλων με μεσάζοντα στη Σαουδική Αραβία διατύπωσε ο γραμματέας της ΝΔ, Λ. Αυγενάκης.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Αυγενάκης υποστήριξε ότι «ο κ.Κοτζιάς ήξερε όσα είχαν διαμειφθεί» και διερωτήθηκε «γιατί συναίνεσε στην πώληση με μεσάζοντα ενώ γνώριζε βάσει των εγγράφων ότι η Σαουδική Αραβία δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο».
«Η ΝΔ καταθέτει επίκαιρη ερώτηση για το θέμα, καθώς προτίθεται να χρησιμοποιήσει όλα τα κοινοβουλευτικά εργαλεία που έχει στην διάθεσή της για να έρθουν όλα στο φως» είπε ο κ.Αυγενάκης, τονίζοντας ότι πλέον έγκειται στη Δικαιοσύνη να ερευνήσει κατά πόσο είναι αξιόπιστα και γνήσια όσα έγγραφα έχει καταθέσει ο κύριος Καμμένος και αν έχουν τηρηθεί οι νόμοι του ελληνικού κράτους.
«Η κυβέρνηση βρίσκεται σε πανικό.
Δεν τους βγήκε αυτό το σόου με τα συνέδρια, τα ταξίδια στην Αμερική, τα μερίσματα, η δημοσκοπική διαφορά παραμένει και τους μένει μόνο η λάσπη, πες πες πες κάτι μπορεί να μείνει» υποστήριξε ο γραμματέας της ΝΔ.
Ερωτηθείς για το εάν έχει υπάρξει πρόβλημα μεταξύ του Κ. Μητσοτάκη και της Ντόρας Μπακογιάννη μετά τη δήλωση του προέδρου της ΝΔ πως κανένας συγγενής του δεν θα μετέχει της κυβέρνησής του, εάν κερδίσει τις εκλογές, ο κ.Αυγενάκης ήταν κατηγορηματικός ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.
«Σας διαβεβαιώ ξέροντας πολύ καλά τις δυνατότητες και την αξία της Ντόρας Μπακογιάννη, ότι η συνεργασία τους είναι παραγωγική και χρήσιμη.
Η κα.Μπακογιάννη είναι ένα μεγάλο πολιτικό κεφάλαιο, ο πρόεδρος έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο για τις κινήσεις του» είπε ο κ.Αυγενάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης