Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης: Στο συνέδριο της ΝΔ ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμα του για την Ελλάδα

Λαζαρίδης: Στο συνέδριο της ΝΔ ο Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμα του για την Ελλάδα
Το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τη μείωση φορολογικών συντελεστών, σταθερό φορολογικό σύστημα, τόνωση ρευστότητας της οικονομίας είπε ο κ.Λαζαρίδης
Την θέση ότι στο συνέδριο της ΝΔ, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 16 - 17 Δεκεμβρίου, ο Κ. Μητσοτάκης θα παρουσιάσει το όραμα του για την Ελλάδα διατύπωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του προέδρου της ΝΔ, Μ. Λαζαρίδης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαζαρίδης υποστήριξε ότι το σχέδιο αυτό περιλαμβάνει τη μείωση φορολογικών συντελεστών, σταθερό φορολογικό σύστημα, την άρση των ρυθμιστικών, χωροταξικών και άλλων γραφειοκρατικών εμποδίων για την υλοποίηση επενδύσεων, την τόνωση της ρευστότητας της οικονομίας, την επιστροφή του χρηματοπιστωτικού συστήματος σε ομαλές συνθήκες λειτουργίας και τον εκσυγχρονισμό της δημόσιας διοίκησης.
Ερωτηθείς για το μήνυμα των θεσμών προς την κυβέρνηση «ξεχάστε την καθαρή έξοδο», ο κ.Λαζαρίδης είπε ότι «δεν χρειαζόταν να μας το πουν οι θεσμοί».
«Το έχει πει εδώ και πολύ καιρό ο κ. Μητσοτάκης, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει καθαρή έξοδος με μέτρα 5,1 δισ. ευρώ το 2018 και το 2019, με υψηλά πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% του Α.Ε.Π. μέχρι το 2023 και διαρκή λιτότητα μέχρι το 2060» ανέφερε ο κ.Λαζαρίδης, ο οποίος στο θέμα των αλλαγών στο συνδικαλιστικό νόμο, τόνισε ότι «η ΝΔ, όχι μόνο πιστεύει στην ανάγκη να συμμετέχει τουλάχιστον το 50% των εργαζομένων στην απόφαση για να προκηρυχθεί απεργία, αλλά η εν λόγω τροπολογία είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για να καταδειχθεί ποιοι πιστεύουν πραγματικά στις μεταρρυθμίσεις και ποιοι εξυπηρετούν τα πιο αναχρονιστικά συντεχνιακά συμφέροντα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης