Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κατσώτης (ΚΚΕ): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταπλήξει τους πάντες – Το κεφάλαιο δεν περίμενε τέτοια προθυμία

tags :
Κατσώτης (ΚΚΕ): Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταπλήξει τους πάντες – Το κεφάλαιο δεν περίμενε τέτοια προθυμία
Τα ισοπεδώνουν όλα με το περιτύλιγμα του αριστερού είπε ο βουλευτής του ΚΚΕ
Την θέση ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει καταπλήξει τους πάντες καθώς το κεφάλαιο δεν περίμενε τέτοια προθυμία διατύπωσε ο βουλευτής του ΚΚΕ, Χρ. Κατσώτης, ο οποίος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την τροπολογία αναφορικά με τις απεργίες.
Σε δηλώσεις του στο Θέμα Fm ο κ.Κατσώτης υπογράμμισε ότι «το ΚΚΕ έχει πει αρκετά πράγματα για το χαρακτήρα του ΣΥΡΙΖΑ από το 2012 για την υλοποίηση του νόμου και τάξης και την αφαίρεση των ελάχιστων ελευθεριών των εργαζομένων».
Ερωτηθείς για τις μεταρρυθμίσεις που προωθεί η κυβέρνηση ο κ. Κατσώτης είπε ότι ως στόχο τους είχαν «την φτηνή εργατική δύναμη για το κεφάλαιο».
«Ο λαός έπεσε θύμα της προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ που έταζε αλώνια και σαλόνια.
Και λίγα λέμε» είπε ο κ.Κατσώτης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επειδή απελπίζει έναν κόσμο, κάνει τη βρώμικη δουλειά και τον στέλνει στο σπίτι του με τη λογική όλοι ίδιοι είναι»
«Τα ισοπεδώνουν όλα με το περιτύλιγμα του αριστερού.
Πρόκειται για «αριστερό δορυφόρο των επιχειρηματικών ομίλων» είπε ο κ.Κατσώτης, αναφέροντας πως θα υπάρξει «δυνάμωμα της καταστολής».
«Το εργατικό κίνημα δεν θα αφήσει χωρίς απάντηση την προσπάθεια της κυβέρνησης να καθυποτάξει το εργατικό κίνημα και να υπηρετήσει το μεγάλο κεφάλαιο» τόνισε ο βουλευτής του ΚΚΕ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης