Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πρεμιέρα για το Κίνημα Αλλαγής – Συνεδριάζουν από κοινού οι ΚΟ ΔΗΣΥ – Ποταμιού

Πρεμιέρα για το Κίνημα Αλλαγής – Συνεδριάζουν από κοινού οι ΚΟ ΔΗΣΥ – Ποταμιού
Παρών ο Κώστας Σημίτης, απόντες Γ. Παπανδρέου και Ν. Ανδρουλάκης
Την επίσημη πρώτη εμφάνιση του θα κάνει σήμερα το Κίνημα Αλλαγής καθώς συνεδριάζουν από κοινού οι Κοινοβουλευτικές Ομάδες της Δημοκρατικής Συμπαράταξης και του Ποταμιού.
Η συνεδρίαση είναι προγραμματισμένη για τις 13:30 σήμερα μετά το μεσημέρι στην αίθουσα Γερουσίας της Βουλής.
Αν και αποφάσεις επί διαδικαστικών και πρακτικών ζητημάτων δεν πρόκειται να ληφθούν, η πρώτη αυτή συνεδρίαση αναμένεται να έχει πανηγυρικό χαρακτήρα.
Παρών θα είναι και ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Κ. Σημίτης αλλά και άλλα προβεβλημένα στελέχη του κόμματος, αν και απόντες θα είναι τόσο ο Γ. Παπανδρέου όσο και ο Ν. Ανδρουλάκης.
Την πρώτη κοινή συνεδρίαση των ΚΟ αναμένεται να ανοίξει με ομιλία του ο Ν. Αλιβιζάτος, ο οποίος θα κάνει και έναν απολογισμό των όσων έγιναν τους τελευταίους μήνες.
Με ενδιαφέρον αναμένονται οι τοποθετήσεις τόσο της επικεφαλής της ΔΗΣΥ, Φώφης Γεννηματά και του προέδρου του Ποταμιού, Σταύρου Θεοδωράκη, οι οποίοι αναμένεται να τονίσουν πως ο νέος φορέας έχει ενιαία γραμμή και μια κατεύθυνση και ότι για καθαρά συνταγματικούς λόγους δεν έχουν ενοποιηθεί.
Σημειώνεται ότι τα διαδικαστικά θέματα του νέου πολιτικού φορέα θα συζητηθούν στην πρώτη συνεδρίαση του εξαμελούς πολιτικού συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής  (Φώφη Γεννηματά, Σταύρος Θεοδωράκης, Γιώργος Παπανδρέου, Θανάσης Θεοχαρόπουλος, Γιώργος Καμίνης και Νίκος Ανδρουλάκης) την επόμενη εβδομάδα, καθώς το εν λόγω κομματικό όργανο έχει αναλάβει την καθοδήγηση της πορείας προς το ιδρυτικό συνέδριο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης