Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σπυράκη: Η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει 4ο μνημόνιο – Χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή

Σπυράκη: Η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει 4ο μνημόνιο – Χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή
Ο Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει σήμερα κιόλας εξηγήσεις για την υπόθεση Καμμένου είπε η κα.Σπυράκη
Την θέση ότι η κυβέρνηση έχει ήδη υπογράψει 4ο μνημόνιο, το οποίο θα αρχίσει τον ερχόμενο Αύγουστο και δεν θα έχει χρηματοδότηση διατύπωσε η εκπρόσωπος της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη, η οποία επεσήμανε την ανάγκη για άμεση πολιτική αλλαγή.
«Η κυβέρνηση τρέχει να κλείσει άρον - άρον την αξιολόγηση των πλειστηριασμών, έχοντας ήδη υπογράψει το τέταρτο μνημόνιο, που αρχίζει τον Αύγουστο, χωρίς χρηματοδότηση και ενώ η οικονομία συνεχίζει να σέρνεται.
Τώρα, το τίμημα είναι οι πλειστηριασμοί της πρώτης κατοικίας, την οποία η Νέα Δημοκρατία είχε προστατεύσει μέχρι του ποσού των 200.000 ευρώ.
Είναι προφανές ότι η χώρα χρειάζεται το ταχύτερο πολιτική αλλαγή» υπογράμμισε η εκπρόσωπος της ΝΔ, η οποία σε άλλη της δήλωση αναφέρθηκε και στο θέμα των πλειστηριασμών.
«Εδώ και 5 μέρες, ο κ. Τσίπρας παραμένει σιωπηλός μπροστά στις αποκαλύψεις ότι ο κ. Καμμένος κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα για το σκάνδαλο στο οποίο εμπλέκεται.
 Από χθες προκύπτει, ως ενδεχόμενο, πολεμικό υλικό της Ελλάδος να έχει φτάσει παρανόμως στη Συρία και ίσως στα χέρια τρομοκρατών.
 Ο κ. Τσίπρας έχει υποχρέωση να δώσει σήμερα κιόλας εξηγήσεις» υπογράμμισε η εκπρόσωπος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης