Τελευταία Νέα
Πολιτική

Μαντάς: Αβάσιμο το επιχείρημα της ΝΔ ότι η αξιολόγηση έκλεισε γιατί τα δώσαμε όλα

Μαντάς: Αβάσιμο το επιχείρημα της ΝΔ ότι η αξιολόγηση έκλεισε γιατί τα δώσαμε όλα
Στόχος μας να βγούμε από την κρίση με την κοινωνία όρθια και με προοπτική για τους νέους είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ
Την θέση ότι είναι αβάσιμο το επιχείρημα της ΝΔ ότι η γ’ αξιολόγηση έκλεισε γιατί η κυβέρνηση τα έδωσε όλα διατύπωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Χρ. Μαντάς.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Μαντάς υπογράμμισε ότι «εάν είχε δίκιο η ΝΔ, δεν θα υπήρχε αύξηση στα οικογενειακά επιδόματα, ούτε θα δινόταν προτεραιότητα στους εργαζόμενους στην πτωχευτική διαδικασία».
«Η ΝΔ ασχολείται με πράγματα δευτερευούσης σημασίας ενώ θα έπρεπε το πολιτικό σύστημα να ασχολείται με τα βασικά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο.
Στόχος της κυβέρνησης, είναι να βγει η χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια και δίνοντας προοπτική στους νέους ανθρώπους» τόνισε ο κ.Μαντάς.
Κληθείς να τοποθετηθεί για τους πλειστηριασμούς, ο κ.Μαντάς είπε ότι στο πλαίσιο του νόμου Κατσέλη-Σταθάκη προστατεύονται οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη, επισημαίνοντας ωστόσο, πως θα πρέπει η κυβέρνηση να δει τι μπορεί να κάνει για τους πλειστηριασμούς που δεν αφορούν στην κύρια κατοικία μεν, αλλά για άλλες κατοικίες που πλειστηριάζονται για μικρές οφειλές.
«Πρέπει να γίνουν βήματα για τα κόκκινα δάνεια, ώστε να μην εμφανιστεί ξανά ο κίνδυνος ανακεφαλαιοποίησης τραπεζών» είπε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι εγκλωβισμένος σε συμφωνίες, δεν έχει συναλλαγές με τον ευρύ χώρο των διαπλεκόμενων και δεν κρατιέται από συμφέροντα.
Ερωτηθείς για την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει από κυβερνητικές θέσεις όλα τα συγγενικά του πρόσωπα, ο κ.Μαντάς είπε ότι διαφωνεί με την οικογενειοκρατία, αλλά διαφωνεί και με τον αποκλεισμό κάποιου επειδή έχει ένα συγκεκριμένο επίθετο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης