Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κουμουτσάκος για Σαουδική Αραβία: Ο Κοτζιάς γνώριζε, δεν γίνεται να μη διάβαζε τις πληροφορίες από το Ριάντ

Κουμουτσάκος για Σαουδική Αραβία: Ο Κοτζιάς γνώριζε, δεν γίνεται να μη διάβαζε τις πληροφορίες από το Ριάντ
Είναι κρίμα να βάζει σε δοκιμασία την πορεία του στο υπ. Εξωτερικών για να προστατεύσει τον Π. Καμμένο είπε ο κ.Κουμουτσάκος
Την θέση ότι ο υπουργός Εξωτερικών Ν. Κοτζιάς γνώριζε τις πληροφορίες που έρχονταν από το Ριάντ όσον αφορά την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Γ. Κουμουτσάκος.
«Η υπόθεση της πώλησης έχει πολλές πτυχές.
Μία από αυτές είναι το γεγονός ότι πληροφορίες διακινήθηκαν μέσω της διπλωματικής οδού και μάλιστα με έγγραφα όλων των μορφών διαβάθμισης.
Δεν γίνεται ο κ. Κοτζιάς να μη διάβαζε ότι έρχεται από το Ριάντ, ενώ διαβάζει οτιδήποτε έρχεται.
Γνώριζε.
Υπάρχουν ευθύνες από τον υπουργό Εξωτερικών» τόνισε μιλώντας στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος υπογράμμισε ότι παρά τις επικρίσεις που διατυπώθηκαν κατά του Έλληνα πρέσβη στη Σαουδική Αραβία, αυτός παραμένει στη θέση του.
«Στις 20 Νοεμβρίου, το υπουργείο Εξωτερικών προβαίνει στις ετήσιες μετακινήσεις πρέσβεων.
Αλλά δεν μετακινήθηκε ο πρέσβης στο Ριάντ.
Παρέμενε στη θέση του και δεν μετακινήθηκε ούτε στις τυπικές μετακινήσεις, ενώ είχε συμπληρώσει και δύο χρόνια στο Ριάντ.
Πώς γίνεται να μην μετακινήθηκε;» διερωτήθηκε ο κ.Κουμουτσάκος.
«Δεν είναι δυνατόν ο κ. Κοτζιάς να μην μας έδωσε τη δυνατότητα να διαβάσουμε τα έγγραφα τα οποία ο πρωθυπουργός της χώρας τα έθεσε στη διάθεση μας.
Είναι κρίμα ο κ. Κοτζιάς να βάζει σε δοκιμασία την πορεία του στο ΥΠΕΞ για να προστατέψει τον Πάνο Καμμένο» τόνισε ο κ.Κουμουτσάκος, ο οποίος ερωτηθείς στο εάν υπάρχει οσμή σκανδάλου στο θέμα της πώλησης στρατιωτικού υλικού, υπογράμμισε πως  υπάρχει «πρόθεση μίζας».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης