Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης για Σ. Αραβία: Ο Καμμένος παραβίασε το νόμο, κατέθεσε μη γνήσια έγγραφα στη Βουλή

Βορίδης για Σ. Αραβία: Ο Καμμένος παραβίασε το νόμο, κατέθεσε μη γνήσια έγγραφα στη Βουλή
Η Βουλή θέλει να συγκαλύψει τα ψέματα του Καμμένου, η ιστορία αυτή τώρα αρχίζει είπε ο κ.Βορίδης
Την θέση ότι ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Π. Καμμένος παραβίασε το νόμο σχετικά με την υπόθεση πώλησης όπλων στη Σαουδική Αραβία και ότι κατέθεσε στη Βουλή μη γνήσια έγγραφα διατύπωσαν οι βουλευτές της ΝΔ, Μ. Βορίδης και Ν. Παναγιωτόπουλος κατά τη διάρκεια έκτακτης συνέντευξης που παραχώρησαν για το εν λόγω θέμα.
«Ο νόμος έχει παραβιαστεί.
Υπήρξε μεσάζοντας.
Γίνονται προσπάθειες συγκάλυψης της υπόθεσης στη Βουλή.
Η υπόθεση πρέπει να ερευνηθεί σε βάθος και δεν θα την αφήσουμε έτσι» υποστήριξε ο κ.Βορίδης, ο οποίος υποστήριξε πως το θέμα δεν έχει κλείσει, πως θα υπάρξει και άλλη σύγκλιση της Βουλής για την εν λόγω υπόθεση.
«Όταν κάναμε το νόμο να απαγορεύσουμε μεσάζοντες και ενδιάμεσους, το πράξαμε για να αποφύγουμε τις μίζες» υπογράμμισε ο κ.Βορίδης, αναφέροντας πως ο Β. Παπαδόπουλος δεν ήταν πληρεξούσιος αλλά ήταν ενδιάμεσος μεσάζοντας.
«Ο κ.Καμμένος κάνει αγωνιώδεις προσπάθειες συγκάλυψης της υπόθεσης» τόνισε ο κ.Βορίδης, ο οποίος αναφερόμενος στα έγγραφα που κατέθεσε ο κ.Καμμένος στη Βουλή είπε ότι είναι μη γνήσια και ότι είχαν ως στόχο να παραπλανηθεί το Κοινοβούλιο.
Βάσει των όσων είπε ο κ.Βορίδης, στο έγγραφο που κατέθεσε ο κ.Καμμένος και αφορά τον «τελικό χρήστη» εμφανίζεται βεβαίωση υπογραφής από την Πρεσβεία της Ελλάδας η οποία αφορά άλλο πρόσωπο από αυτό που υπογράφει το χαρτί, ενώ ανέφερε ότι το έγγραφο του Μαίου του 2016 που εμφανίζει τον Β. Παπαδόπουλο ως πληρεξούσιο, δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου.
«Ποιος το έφερε και σε ποιον το έδωσε;» διερωτήθηκε ο κ.Βορίδης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης