Τελευταία Νέα
Πολιτική

Σεβαστάκης: Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα – Δεν υπάρχει ενδιάμεσος στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία

Σεβαστάκης: Δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα – Δεν υπάρχει ενδιάμεσος στη συμφωνία με τη Σαουδική Αραβία
Έχουμε όλα τα παραγωγικά εφόδια να μπορέσουμε να στήσουμε μια οικονομία αυτόβουλη είπε ο κ.Σεβαστάκης
Την θέση ότι η κυβέρνηση δεν έχει να κρύψει τίποτα διατύπωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Σεβαστάκης αναφερόμενος στην υπόθεση με την πώληση όπλων στη Σαουδική Αραβία.
«Δεν φάνηκε από την χθεσινή συζήτηση να αναδεύεται κάτι που να είναι ευδιάκριτα μεμπτό.
Αν υπάρχει κάτι εγώ είμαι υπέρ των οργάνων υπέρ της διαύγειας.
Δεν έχω να κρύψω τίποτα.
Το προφίλ το δικό μας είναι ένα προφίλ ανθρώπων που δεν έχουν να κρύψουν κάτι» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του Αθήνα 9,84 ο κ.Σεβαστάκης.
«Από τη συζήτηση φάνηκε ότι ο κ. Παπαδόπουλος, ο ενδιάμεσος, όπως τον έλεγε η Νέα Δημοκρατία, ήταν όντως εγκεκριμένος από την Αραβική πλευρά και από την άλλη πλευρά αναδείχθηκε ένα αντισυμφέρον, κάποιος κ. Σφακιανάκης πιθανόν ο οποίος ήταν από άλλη ομάδα συμφερόντων γύρω από την αγορά.
Αυτά θέλω να διερευνηθούν.
Φαίνεται ότι δεν υπάρχει ενδιάμεσος ο οποίος σφετερίζεται μέρος της συναλλαγής» υπογράμμισε ο κ.Σεβαστάκης, ο οποίος ερωτηθείς αν θα μπορέσει η κυβέρνηση να αποφύγει ένα τέταρτο Μνημόνιο, είπε ότι η οικονομία είναι ένα δυναμικό στοιχείο και το σύστημα των σχέσεων που θα αναπτυχθούν μετά την έξοδο από την σκληρή επιτροπεία είναι ανοιχτό και διαπραγματεύσιμο.
«Έχουμε όλα τα παραγωγικά εφόδια να μπορέσουμε να στήσουμε μία οικονομία αυτόβουλη και ανεξάρτητη σε σχέση πάντα στενή με τους πιστωτές μας και τους συνεταίρους μας.
Είναι μία μακρά σχέση με τους συνεταίρους που έχουμε επιλέξει να μη λήξει αυτόματα ή να μην βρίσκεται πάντα μέσα στα όρια της πολιτικής διελκυστίνδας και της καθημερινής αντιμαχίας» υποστήριξε ο κ.Σεβαστάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης