Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χατζηδάκης: Θα περίμενε κανείς μια συγνώμη από τον Τσίπρα για τη δυτική Αττική

Χατζηδάκης: Θα περίμενε κανείς μια συγνώμη από τον Τσίπρα για τη δυτική Αττική
Πιστεύουν στην κυβέρνηση ότι τα κάνουν όλα τέλεια, με αυτόν τον τρόπο δεν πάει μπροστά ο τόπος είπε ο κ.Χατζηδάκης
Την θέση ότι θα περίμενε κανείς από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να ζητήσει μια συγνώμη για τις τεράστιες καταστροφές και τα ανθρώπινα θύματα στη δυτική Αττική από την πρόσφατη θεομηνία διατύπωσε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, Κ. Χατζηδάκης.
«Για τις καταστροφές στη Μάνδρα Αττικής υπάρχουν αναμφίβολα ευθύνες του παρελθόντος, του παρόντος, καθώς και της περιφέρειας, των αυτοδιοικητικών αρχών και των πολιτών.
Ενώ θα περίμενε κανείς από έναν πρωθυπουργό να τοποθετηθεί με υπεύθυνο τρόπο, να ζητήσει  συγγνώμη, και να παραδεχτεί πως έγιναν και κάποια λάθη, ορισμένοι από αυτούς που μας κυβερνούν πιστεύουν ότι είναι ένα ανώτερο είδος ανθρώπων.
Πιστεύουν ότι όλα τα κάνουν τέλεια και το δάχτυλο τους το έχουν κολλήσει σε στάση εισαγγελική...
Με αυτό τον τρόπο δεν πάει ο τόπος μπροστά» είπε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Χατζηδάκης, ο οποίος κάλεσε την κυβέρνηση να φύγει από την λογική των δημοσίων σχέσεων.
Αφού υποστήριξε ότι η ΝΔ συνέστησε για την υπόθεση της Μάνδρας Αττικής επιστημονική επιτροπή, τόνισε ότι σε ημερίδα που θα πραγματοποιηθεί σύντομα θα συζητηθούν θέματα περιβάλλοντος  υπό το φως και των τελευταίων εξελίξεων.
Όσον αφορά την υπόθεση του μεσάζοντα στην πολύκροτη υπόθεση πώλησης στρατιωτικού υλικού στην Σαουδική Αραβία ο κ.Χατζηδάκης κάλεσε τον υπουργό Άμυνας Π. Καμμένο να δώσει ξεκάθαρες απαντήσεις.
«Δεν μπορώ να καταλάβω πώς μια κυβέρνηση που ισχυρίζεται πως φέρνει το νέο, δείχνει τόση επιμονή στην ταύτιση με έναν μεσάζοντα» υποστήριξε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης