Τελευταία Νέα
Πολιτική

Αναβάλλεται η τηλεμαχία Γεννηματά - Ανδρουλάκη, λόγω του πένθους για τα θύματα από τις πλημμύρες

Αναβάλλεται η τηλεμαχία Γεννηματά - Ανδρουλάκη, λόγω του πένθους για τα θύματα από τις πλημμύρες
Αναβάλλει η Γεννηματά την προεκλογική της δραστηριότητα 
Αναβάλλεται η προγραμματισμένη για την Παρασκευή (17/11) τηλεμαχία μεταξύ της Φώφης Γεννηματά και του Νίκου Ανδρουλάκη, κατόπιν απόφασης της Ανεξάρτητης Επιτροπής Διαδικασιών & Δεοντολογίας, υπό τον καθηγητή Ν. Αλιβιζάτο, λόγω του πένθους για τα θύματα της κακοκαιρίας στη Δυτική Αττική.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, εκφράζοντας παράλληλα «τη βαθύτατη οδύνη τους μπροστά στο θάνατο τόσων συμπολιτών μας στη Δυτική Αττική», η Επιτροπή αποφάσισε:
«Πρώτον, μετά από συνεννόηση με τους δυο υποψηφίους, να ματαιώσει την προγραμματισμένη τηλεμαχία τους.
Δεύτερον, να συστήσει στους υποψηφίους να αναστείλουν την προεκλογική δραστηριότητά τους, συμπεριλαμβανομένων των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών εμφανίσεών τους, την Πέμπτη 16 και την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017.
Τρίτον, να διεξαχθεί κανονικά ο δεύτερος γύρος των εκλογών, την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2017, σύμφωνα με όσα έχουν αναγγελθεί.
Αίτημα αναβολής που διατύπωσε, μετά την κήρυξη εθνικού πένθους, ο υποψήφιος κ. Ν. Ανδρουλάκης, δεν έγινε δεκτό, διότι στις 26 Νοεμβρίου και τις 3 Δεκεμβρίου διεξάγονται οι εκλογές των Δικηγορικών Συλλόγων της χώρας».
Η κ. Γεννηματά επιβεβαίωσε ότι αναβάλλει τις προεκλογικές της δραστηριότητες.
«Αισθάνομαι την ανάγκη και την υποχρέωση, να αναβάλλω τις προεκλογικές μου δραστηριότητες ως ελάχιστο δείγμα σεβασμού στη μνήμη των θυμάτων και συμπαράστασης στους πληγέντες», ανέφερε στην ανακοίνωσή της.

www.bankingnews.gr


Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης