Τελευταία Νέα
Πολιτική

Λαζαρίδης (ΝΔ): Αποτέλεσμα της ανελέητης φοροεπιδρομής το κοινωνικό μέρισμα

Λαζαρίδης (ΝΔ): Αποτέλεσμα της ανελέητης φοροεπιδρομής το κοινωνικό μέρισμα
Η φτώχεια που έχει προκαλέσει ο Τσίπρας δεν πολεμάται με περιστασιακά ψηφοθηρικά επιδόματα είπε ο κ.Λαζαρίδης
Την θέση πως το κοινωνικό μέρισμα είναι αποτέλεσμα της ανελέητης φοροεπιδρομής που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη διατύπωσε ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κ. Μητσοτάκη, Μ. Λαζαρίδης.
«Εμείς δεν αντιλαμβανόμαστε την καταπολέμηση της φτώχειας, μόνο με την πολιτική των επιδομάτων.
Ακόμη και αυτό το μικρό επίδομα, αποτέλεσμα της ανελέητης φοροεπιδρομής που έχει διαλύσει τη μεσαία τάξη και έχει οδηγήσει σε ακόμη μεγαλύτερη φτώχεια εκατομμύρια Έλληνες, είναι ανάσα οξυγόνου που θα κρατήσει ζωντανούς πολλούς από τους συμπολίτες μας που εξαθλίωσε η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Και σε αυτό, ένα κοινωνικά ευαίσθητο κόμμα, όπως η Νέα Δημοκρατία, δεν θα μπορούσε επί της αρχής να μην πει ναι» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ ο κ.Λαζαρίδης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόταση της ΝΔ να δοθεί το μέρισμα «για τη στήριξη των μακροχρόνια ανέργων, τη μείωση του ΕΝΦΙΑ και την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Κράτους».
«Η φτώχεια που έχει προκαλέσει στη χώρα ο κ. Τσίπρας δεν πολεμάται με περιστασιακά ψηφοθηρικά επιδόματα.
Οι Έλληνες θέλουν δουλειές.
Και αυτές θα έρθουν με μείωση της φορολογίας, νέες επενδύσεις και ανάπτυξη» είπε ο κ.Λαζαρίδης, τονίζοντας ότι τα μισά από τα 1,4 δις ευρώ είναι η υποχρεωτική εφαρμογή της δικαστικής απόφασης επιστροφής των εισφορών στους συνταξιούχους και η έκτακτη επιδότηση της ΔΕΗ που, όπως είπε, αποτελεί ομολογία της ανικανότητάς του να την εξυγιάνει.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης