Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Σπάει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Αναγκαίος πολιτικός όρος για την παράταξη η ανανέωση

Ανδρουλάκης: Σπάει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ – Αναγκαίος πολιτικός όρος για την παράταξη η ανανέωση
Η παράταξη πρέπει να περάσει στα χέρια της επόμενης γενιάς υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης
Την θέση ότι το μήνυμα από τις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη του αρχηγού του νέου πολιτικού φορέα της Κεντροαριστεράς είναι ότι σπάει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ διατύπωσε ο Ν.Ανδρουλάκης.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Ανδρουλάκης υποστήριξε ενόψει του δεύτερου γύρου της εκλογικής αναμέτρησης στις 19/11, όταν και θα αντιμετωπίσει την Φώφη Γεννηματά, ότι ανεξαρτήτως του αποτελέσματος, εκείνος «δεν εμπορεύεται την παρουσία του στην παράταξη».
«Θα αγωνιστώ για να μεγαλώσει ξανά ο συγκεκριμένος πολιτικός χώρος» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος επεσήμανε την ανάγκη να περάσει η παράταξη στα χέρια της επόμενης γενιάς.
«Η ανανέωση είναι αναγκαίος πολιτικός όρος για να ξαναγίνει η παράταξη μεγάλη» υποστήριξε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος τόνισε ότι θα γίνει κανονικά ο β’ γύρος των εκλογών την ερχόμενη Κυριακή 19/11.
«Πρέπει να τιμήσουμε τους πολίτες που έδωσαν μήνυμα ότι η παράταξη υπάρχει, και ότι οι αντίπαλοι μας είναι οι μόνοι ηττημένοι.
Στρατηγικός μου αντίπαλος είναι το κληρονομικό δικαίωμα στην πολιτική.
Το δίπολο σπάει, αυτό είναι το μήνυμα του λαού (…)
Η παράταξη είναι εδώ, εγγυούμαι και τη ενότητα και την πολίτικη ανανέωση.
Πρέπει να δημιουργήσουμε μια νέα, ισχυρή παράταξη.
Θα φτιάξουμε θεσμικό όχι αρχηγικό κόμμα στο ιδρυτικό συνέδριο, όλα θα συζητηθούν, tabula rasa, όλα από την αρχή» είπε ο κ.Ανδρουλάκης.
«Υπάρχουμε και θα πρωταγωνιστήσουμε, μπορούμε να γυρίσουμε σελίδα.
Στόχος μας είναι μια παράταξη με ρεαλιστικό πρόγραμμα που θα σκοτώσει το πελατειακό κράτος και τη δημαγωγία και θα επιλύει ζητήματα όπως η ανεργία και η δημογραφική γήρανση» τόνισε ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «βιάζει φορολογικά τη μεσαία τάξη», και ότι λέει ψέματα ότι βγαίνουμε από τα μνημόνια.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης