Τελευταία Νέα
Πολιτική

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Ζητάμε από κάθε προοδευτικό πολίτη να γίνει συνιδρυτής του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας

Χρηστίδης (ΠΑΣΟΚ): Ζητάμε από κάθε προοδευτικό πολίτη να γίνει συνιδρυτής του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας
Oι κάλπες για τις εκλογές της κεντροαριστεράς θα ανοίξουν στις  8 το πρωί της Κυριακής 12/11
«Ζητάμε από κάθε προοδευτικό πολίτη να συμμετέχει στις διαδικασίες και να γίνει συνιδρυτής του νέου φορέα της Κεντροαριστέρας», τόνισε μιλώντας στον ΣΚΑΪ ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ,  Παύλος Χρηστίδης, αναφερόμενος στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας που θα διεξαχθεί αύριο, Κυριακή 12/11.
Ο κ. Χρηστίδης, όπως μεταδίδει το skai.gr,  διαβεβαίωσε ότι όλα είναι έτοιμα για την ψηφοφορία.
Ο ίδιος σημείωσε ότι οι πολίτες μπορούν να ψηφίσουν οπουδήποτε, σε οποιοδήποτε εκλογικό κέντρο επιθυμούν, καταβάλλοντας 3 ευρώ για τη συμμετοχή τους και η μόνη προϋπόθεση είναι να είναι εγγεγραμμένοι στους δημοτικούς και εκλογικούς καταλόγους.
Σημειώνεται ότι τα εκλογικά κέντρα έχουν αναρτηθεί στην ιστοσελίδα dpekloges.gr, οι κάλπες θα ανοίξουν στις  8 το πρωί της Κυριακής 12/11 και θα κλείσουν στις 20:00, ενώ στην Αθήνα μία ώρα αργότερα, δηλαδή στις 21:00, λόγω του Μαραθωνίου.
Όπως διευκρίνισε ο κ. Χρηστίδης, για να συμμετάσχει κάποιος στην ψηφοφορία τη δεύτερη Κυριακή πρέπει να έχει ψηφίσει και στην πρώτη.
Περαιτέρω, ο κ. Χρηστίδης, μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «ο κ. Κοντονής δεν δικαιούται να κουνάει το δάχτυλο…
Αποτελούν στίγμα για την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ οι αποκαλύψεις για ανθρώπους που έχουν αποφυλακιστεί με το νόμο Παρασκευόπουλου και συνεχίζουν να κάνουν εγκλήματα», ενώ με αφορμή την πρόσφατη επίθεση στη διμοιρία των ΜΑΤ έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, ζήτησε από την κυβέρνηση να επιδείξει πολιτική βούληση για να επιλυθεί το θέμα των Εξαρχείων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης