Τελευταία Νέα
Πολιτική

Τα Νέα: Ο Καμμένος ζητάει τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας με αυτόφωρη διαδικασία

Τα Νέα: Ο Καμμένος ζητάει τη σύλληψη του διευθυντή της εφημερίδας με αυτόφωρη διαδικασία
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας κίνησε εις βάρος του Παναγιώτη Λάμψια τη διαδικασία του αυτόφωρου
Για άθλια επίθεση του Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, εις βάρος των Νέων γίνεται λόγος σε δημοσίευμα της ιστοσελίδας tanea.gr, με αφορμή μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση που κατέθεσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.
Ειδικότερα στο άρθρο αναφέρονται τα εξής:
«Με νέα αθλια επιθεση κατά των ΝΕΩΝ επιχειρησε ο υπουργός Αμυνας Π. Καμμένος να αποσείσει τις βαριές πολιτικές και προσωπικές ευθυνες που έχει για την πώληση στρατιωτικου οπλισμου στη Σαουδικη Αραβία.
Πιστός στην εκβιαστική και τρομοκρατικού χαρακτήρα πρακτική που ακολουθεί με ΤΑ ΝΕΑ προκειμένου να φιμώσει την εφημερίδα και τους συντάκτες της και να σταματήσει το μπαράζ των αποκαλύψεων για τον σκοτεινό ρόλο που έχει παίξει στην υπόθεση της πώλησης, όπως και για τον ρόλο του φερόμενου ως μεσάζοντα Βασ. Παπαδόπουλου, ο υπουργός Αμυνας αποπειράθηκε νωρίς το απογευμα της Παρασκευής να συλλάβει τον διευθυντή των ΝΕΩΝ Παν. Λάμψια κινώντας σε βάρος του τη διαδικασία του αυτοφώρου, μετά από μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση.
Η κατάφωρα εκβιαστική πρακτική Καμμένου ήρθε σε συνέχεια ενός απίστευτου κρεσέντο συκοφαντικών αθλιοτήτων, ψευδών και λάσπης που εκστόμισε κατά στελεχών των ΝΕΩΝ σε πρωινή συνέντευξη του στο ΣΚΑΙ, με αφορμή την αποκάλυψη ότι οι αρχές της Σαουδικής Αραβίας δεν αναγνώριζαν τον Παπαδόπουλο ως εκπρόσωπο της χώρας, και ζητούσαν να υπάρξει διαπραγμάτευση μεταξύ των δυο κυβερνήσεων.
Ο ίδιος ο υπουργός που επαίρεται ότι έχει καταθέσει πάνω από 50 αγωγές στα ΝΕΑ και θα καταθέτει μία για κάθε δημοσίευμα, δεν έδωσε φυσικά την παραμικρή απάντηση στα σοβαρότατα ερωτήματα που προκαλεί η υπόθεση, και προσπάθησε με δόλιο τρόπο να διαστρεβλώσει εντελώς την πραγματικότητα εμφανιζόμενος ως θύμα δήθεν συκοφαντικής επίθεσης, σε μια υπόθεση η οποία έχει τρομακτικά κενά, και πλήθος σκιών.
Το ερώτημα βεβαίως μετά και την σημερινή απόπειρα του Καμμένου να φιμώσει ΤΑ ΝΕΑ, είναι έως ποτε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα κλείνει τα μάτια στην συνεχή, επιμονή, φασιστικού χαρακτήρα επίθεση του κυβερνητικού του εταίρου στον Τύπο, καθώς είναι πλέον φανερό ότι όσο σιωπά είναι αδύνατον να διαχωριστεί από τις ενέργειες του υπουργού Άμυνας, και η ανοχή που επιδεικνύει είναι τελικά συνενοχή!
Να σημειωθεί ότι η Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών δήλωσε άγνοια τόσο για την υποβολή της μηνυτήριας αναφοράς όσο και για την για την προσπάθεια να εφαρμοστεί η διαδικασία του αυτοφώρου κατά του διευθυντή των ΝΕΩΝ, διότι ο μηνυτής-υπουργός κατά την πάγια πρακτική του, και προκειμένου να παρακάμψει τους θεσμούς της Δικαιοσύνης, δεν υπέβαλλε την μήνυση στην Εισαγγελία».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης