Τελευταία Νέα
Πολιτική

Γεννηματά: Να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό – Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ

Γεννηματά: Να αλλάξουμε το πολιτικό σκηνικό – Δεν θα γίνουμε συμπλήρωμα ούτε του ΣΥΡΙΖΑ ούτε της ΝΔ
Στόχος είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στις εκλογές για την ανάδειξη αρχηγού είπε η κα.Γεννηματά
Την ανάγκη να αλλάξει το σημερινό πολιτικό σκηνικό επεσήμανε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, η οποία αναφερόμενη στις εκλογές της Κυριακής 12 Νοεμβρίου είπε ότι στόχος είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου.
«Ο νέος φορέας της Κεντροαριστεράς συνθέτει όλα τα «ρεύματα», τα οποία συμμετέχουν σε αυτό το εγχείρημα, με γόνιμο τρόπο» είπε μιλώντας στον ΑΝΤ1 η κα.Γεννηματά, η οποία αναφερόμενη στην επόμενη ημέρα των εκλογών, υπογράμμισε ότι θα ακολουθήσει συνέδριο που θα εκλέξει πρόεδρο και ότι τα κόμματα εκ των πραγμάτων θα κάνουν ένα, βήμα πίσω.
«Το αν θα διαλυθούν τα κόμματα θα αποφασιστεί αργότερα» είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, η οποία ερωτηθείσα για το εάν το ΠΑΣΟΚ έχει κάνει λάθη στο παρελθόν, είπε ότι το αποτύπωμα είναι θετικό.
«Έγιναν λάθη αλλά και σωστά πράγματα» είπε η κα.Γεννηματά, η οποία απαντώντας στις επικρίσεις για την κυβέρνηση Παπανδρέου, υπογράμμισε ότι «εκείνη την περίοδο έγιναν μεταρρυθμίσεις, και ότι τότε δημιουργήθηκε το «οπλοστάσιο» κατά της φοροδιαφυγής» ενώ χαρακτήρισε ψέμα ότι ο Παπανδρέου έφερε το ΔΝΤ.
Η κα.Γεννηματά έβαλε κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν υπάρχει καθαρή έξοδος από τα μνημόνια το 2018», όπως υποστηρίζει η κυβέρνηση, και κατηγόρησε μεταξύ άλλων τον πρωθυπουργό ότι έχει υπογράψει δυσβάσταχτες δεσμεύσεις για πάρα πολλά χρόνια.
«Χρειάζεται εθνικό σχέδιο τεκμηριωμένο για να αλλάξουμε τους όρους αυτής της δυσβάσταχτης συμφωνίας» τόνισε η κα.Γεννηματά, αναφέροντας πως «δεν πρόκειται να γίνουμε συμπλήρωμα κανενός ούτε της ΝΔ ούτε του ΣΥΡΙΖΑ».
Όπως είπε η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, αυτό που χρειάζεται είναι «η συνεννόηση όλων των πολιτικών δυνάμεων και μια αξιόπιστη κυβέρνηση για την χώρα με ένα τεκμηριωμένο σχέδιο».
Σχετικά με την επίθεση στο ΠΑΣΟΚ η κα.Γεννηματά διερωτήθηκε τι εννοεί η κυβέρνηση όταν κάνει λόγο για προβοκάτσια.
«Δηλαδή εννοούν ότι εμείς από το ΠΑΣΟΚ βάλαμε κάποιον με ένα καλάσνικοφ να πυροβολεί;», διερωτήθηκε η κα.Γεννηματά, η οποία κατηγόρησε την κυβέρνηση για ανοχή στα Εξάρχεια ενώ εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη Νίκο Τόσκα, για τον οποίο είπε ότι «η ελληνική κοινωνία ξέρει ότι είναι ανίκανος» και ότι το ερώτημα είναι τι κάνει ο κ. Τσίπρας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης