Τελευταία Νέα
Πολιτική

Δ. Καμμένος: Υπάρχει πολιτική ευθύνη για την ανομία στα Εξάρχεια – Αποστάσεις για τα περί προβοκάτσιας

Δ. Καμμένος: Υπάρχει πολιτική ευθύνη για την ανομία στα Εξάρχεια – Αποστάσεις για τα περί προβοκάτσιας
Όταν πετάς σφαίρες και προβοκάτσια να είναι, πρόκειται για δολοφονική επίθεση είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ
Αποστάσεις από την κυβερνητική ρητορική περί προβοκάτσιας και παρακράτους για την επίθεση κατά αστυνομικών έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ πήρε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ, Δ. Καμμένος, ο οποίος υποστήριξε ότι υπάρχει πολιτική ευθύνη για την ανομία στα Εξάρχεια.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ και αναφερόμενος στην επίθεση στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ ο κ.Καμμένος έκανε λόγο για δολοφονική επίθεση με στόχο θύματα, επισημαίνοντας ότι «όταν πετάς σφαίρες και προβοκάτσια να είναι, πρόκειται για δολοφονική επίθεση».
«Στα Εξάρχεια υπάρχει μια ανομία.
Φαίνεται το κράτος να δείχνει μια ανοχή διότι δεν μπορεί να συλλαμβάνουμε τους πιο στυγνούς εγκληματίες και δεν μπορείς να βλέπεις τον άλλο να σου καίει το τρόλεϊ, να σπάει το συμβολαιογραφείο ή να δέρνει μια ακτιβίστρια.
Όπως λένε και οι ίδιοι οι αστυνομικοί και αυτό που φαίνεται, δια της ατόπου απαγωγής από αυτά που είπα πριν, όπως λέμε και στα μαθηματικά, φαίνεται ότι δεν έχει δοθεί η κατάλληλη εντολή: “ Πηγαίνετε και μαντρώστε τους” » είπε ο κ.Καμμένος.
Ερωτηθείς αν έχει ευθύνη ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας, ο κ.Καμμένος είπε ότι «υπάρχει μια ευθύνη πολιτική», ότι πρέπει να αναληφθεί και ότι «θα πρέπει να είμαστε πιο αυστηροί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης