Τελευταία Νέα
Πολιτική

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Η κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου αποτελεί σαφή προτεραιότητα της ΝΔ

Παναγιωτόπουλος (ΝΔ): Η κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου αποτελεί σαφή προτεραιότητα της ΝΔ
«Από το καλοκαίρι του 2018 η χώρα θα εξακολουθεί να είναι υπό επιτήρηση», αναφέρει ο τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ,  Ν. Παναγιωτόπουλος
«Η κατάργηση του Νόμου Παρασκευόπουλου αποτελεί σαφή κυβερνητική προτεραιότητα της ΝΔ», υπογραμμίζει σε συνέντευξή του στη "Βραδυνή της Κυριακής", ο βουλευτής Καβάλας και τομεάρχης Δικαιοσύνης της ΝΔ,  Ν. Παναγιωτόπουλος.
Ο ίδιος χαρακτηρίζει «αφήγημα της κυβέρνησης» την καθαρή έξοδο από τα Μνημόνια, σημειώνοντας ότι «από το καλοκαίρι του 2018 η χώρα θα εξακολουθεί να είναι υπό επιτήρηση, αλλά χωρίς τη δανειακή σύμβαση που επί της ουσίας είναι τα Μνημόνια».
Ο κ. Παναγιωτόπουλος μιλά για «γενικευμένη κατάσταση ανομίας», ενώ τονίζει μεταξύ άλλων ότι «το πεδίο "Νόμος και Τάξη” δεν αποτελεί πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης».
Στόχος της ΝΔ, όπως σημειώνει, είναι η νίκη στις επόμενες εκλογές, ώστε «να αποτελεί αυτή τον κορμό της κυβέρνησης την επομένη των εκλογών, με πρωθυπουργό, βέβαια, τον Κυριάκο Μητσοτάκη».
Όπως αναφέρει, «αν αυτός ο σκοπός συνοδευτεί από την επίτευξη αυτοδυναμίας, τόσο το καλύτερο για την προοπτική σταθερής διακυβέρνησης της χώρας και υλοποίησης των μεταρρυθμίσεων που θα σηματοδοτήσουν την επιστροφή στην κανονικότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης