Τελευταία Νέα
Πολιτική

Ανδρουλάκης: Τη μορφή του νέου πολιτικού φορέα θα την αποφασίσουν οι ψηφοφόροι

Ανδρουλάκης: Τη μορφή του νέου πολιτικού φορέα θα την αποφασίσουν οι ψηφοφόροι
Νέα επίθεση κατά Γεννηματά, Θεοδωράκη για τη μη ενοποίηση των δύο ΚΟ
Την θέση ότι τη μορφή του νέου πολιτικού φορέα θα την αποφασίσουν οι ψηφοφόροι διατύπωσε ο Ν. Ανδρουλάκης, ο οποίος επιτέθηκε εκ νέου σε Γεννηματά και Θεοδωράκη για τη μη ενοποίηση των ΚΟ των ΔΗΣΥ και Ποταμιού.
«Τη μορφή του φορέα δεν θα την αποφασίσει ούτε η Φώφη Γεννηματά, ούτε ο Σταύρος Θεοδωράκης ούτε εγώ, ούτε ο Μανιάτης, ούτε ο Καμίνης ούτε οι υπόλοιποι.
Θα την αποφασίσουν οι πολίτες, που στις 12 και 19 Νοεμβρίου είναι συνιδρυτές και μετά στο ιδρυτικό συνέδριο θα έχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν και να διαμορφώσουν ως σύνεδροι την απόφαση του πως θα προχωρήσει αυτός ο φορέας.
Δεν μπορούμε να προχωρήσουμε ερήμην των πολιτών, οποιοσδήποτε κι αν εκλεγεί, οποιοσδήποτε κι αν συμφωνήσει.
Στο ιδρυτικό συνέδριο θα παρθούν οι αποφάσεις για τη φυσιογνωμία του φορέα» είπε μιλώντας στο Real Fm ο κ.Ανδρουλάκης, ο οποίος αναφέρθηκε στη μη ενοποίηση των δύο ΚΟ.
«Κάποιοι λένε ότι το γνωρίζαμε.
Εγώ προσωπικά πίστευα ότι αυτή η άποψη που είχαν έφτανε μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, όχι μέχρι τις επόμενες εκλογές.
Γιατί άλλο να λέμε ότι θα μείνει μεταβατικά μέχρι το ιδρυτικό συνέδριο, κι άλλο να λέμε ότι θα μείνει μέχρι τις εκλογές.
Κι αν τελικά το είχαν συμφωνήσει να μείνουν έτσι οι κοινοβουλευτικές ομάδες, η πρόβα τζενεράλε ήταν η παρουσία τους στο νομοσχέδιο για τους διεμφυλικούς;
Δηλαδή θέλοντας να πείσουν εμάς τους υπόλοιπους ότι μπορούμε να λειτουργήσουμε και έτσι, εμφανίστηκαν με τρεις διαφορετικές απόψεις;
Άλλα να λέει η ΔΗΜΑΡ, άλλα το Ποτάμι, άλλα το ΠΑΣΟΚ σε ένα απλό νομοσχέδιο, όπως αυτό;
Δεν μπορούσε να υπάρξει μια συνεννόηση που να στείλει και σε εμάς και ένα μήνυμα ότι αυτό που αποφασίσαμε ερήμην σας μπορεί να λειτουργήσει;
Η πράξη, λίγο καιρό πριν γίνει η εκλογική διαδικασία, απέδειξε ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει.
Σε ένα απλό θέμα εμφανιστήκαν με τρεις διαφορετικές απόψεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ.Ανδρουλάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης