Τελευταία Νέα
Πολιτική

Κωνσταντινόπουλος: Αν δεν πετύχει το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, θα παραμείνει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ

Κωνσταντινόπουλος: Αν δεν πετύχει το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, θα παραμείνει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ
Όσο περισσότεροι έρθουν στις κάλπες τόσο καλύτερα γιατί θα σπάσουν οι μηχανισμοί είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος
Την θέση ότι εάν δεν πετύχει το εγχείρημα της Κεντροαριστεράς, θα παραμείνει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ διατύπωσε ο βουλευτής της ΔΗΣΥ, Οδ. Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος υποστήριξε ότι ο επικεφαλής του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς πρέπει να είναι βουλευτής.
Σε δηλώσεις του στο ραδιόφωνο 24/7 ο κ.Κωνσταντινόπουλος είπε ότι η ενοποίηση των ΚΟ της ΔΗΣΥ και του Ποταμιού θα πρέπει να γίνει με καθαρούς όρους, χωρίς συναλλαγές και υποσχέσεις για θέσεις.
«Η ψηφοφορία δεν πρέπει να γίνει με γνώμονα πρώην προέδρους αλλά για τον νέο πρόεδρο.
Το ζήτημα είναι το μέλλον και όχι τα ορφανά πρώην προέδρων.
Αν δεν πετύχει το εγχείρημα θα παραμείνει το δίπολο ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος αναφερόμενος στο πρόσφατο debate των υποψήφιων για την ηγεσία του νέου φορέα, είπε ότι «γνωρίζω ποιος εννοούσε αυτά που έλεγε και ποιος όχι».
«Και εσείς γνωρίζεστε μεταξύ σας.
Ακούτε έναν δημοσιογράφο να λέει κάτι και ξέρετε ότι στο παρελθόν τα έλεγε αλλιώς» είπε ο κ.Κωνσταντινόπουλος, ο οποίος κάλεσε τον κόσμο να προσέλθει στις κάλπες, λέγοντας ότι όσο περισσότεροι, τόσο καλύτερα, γιατί θα σπάσουν οι μηχανισμοί.
Όπως είπε, ο νέος φορέας πρέπει να εκλέξει μια ηγετική ομάδα που θα συνθέτει και όχι να είναι ένα κόμμα με τον αρχηγό και τους φίλους του, οι οποίοι θα στέλνουν στους βουλευτές και τα στελέχη αποφάσεις για υπογραφή.
Ο κ.Κωνσταντινόπουλος απέφυγε να απαντήσει ποιον θα στηρίξει στον πρώτο γύρο των εκλογών στις 12 Νοεμβρίου, λέγοντας ότι θα ψηφίσει αυτόν που είναι πιο κοντά στις απόψεις του.
Για τον δεύτερο γύρο όμως, είπε ότι θα πει ξεκάθαρα ποιον επιθυμεί για το τιμόνι του νέου φορέα.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης