Τελευταία Νέα
Πολιτική

Βορίδης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αυγενάκη – Δεν υπάρχει αδίκημα

Βορίδης: Δεν υπάρχει κανένα θέμα Αυγενάκη – Δεν υπάρχει αδίκημα
Ζητάμε εκλογές γιατί έχουμε άλλη πολιτική και πρόταση που μπορεί να πάει μπροστά την χώρα είπε ο κ.Βορίδης
Την θέση ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα Αυγενάκη διατύπωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Μ. Βορίδης αναφερόμενος στο δημοσίευμα της εφημερίδας Documento, το οποίο εμπλέκει τον γραμματέα της ΝΔ σε συνομιλίες με μέλη εγκληματικών οργανώσεων.
«Πρόκειται για νόμιμη συνακρόαση, για μέρος μιας ποινικής διαδικασίας και για διάλογο που αφορά την επέκταση μια εμπορικής μίσθωσης.
Συνεπώς, δεν υπάρχει αδίκημα.
Ο Βαξεβάνης κατηγορεί τον Αυγενάκη επειδή κατηγορείται ο συνομιλητής του.
Εάν τον έπιαναν να συναλλάσσεται για μαστροπεία το καταλαβαίνω, αλλά μια συζήτηση, μια ιδιωτική συνομιλία για μια εμπορική συμφωνία δεν είναι αδίκημα» είπε μιλώντας στο ραδιόφωνο του 24/7 ο κ.Βορίδης.
Ερωτηθείς για τη συνεχιζόμενη αντιπαράθεση κυβέρνησης και ΝΔ για το θέμα της εγκληματικότητας και της ασφάλειας, ο κ.Βορίδης υποστήριξε ότι η ΝΔ έχει διαφορετική προσέγγιση από την κυβέρνηση.
«Δεν προχώρησαν οι φυλακές τύπου Γ', με τον νόμο Παρασκευόπουλου είναι εκτός φυλακής σκληροί ποινικοί ενώ στα Εξάρχεια σημειώνονται συνεχώς επιθέσεις.
Επί Σαμαρά δεν συνέβαιναν αυτά στα Εξάρχεια» είπε ο κ.Βορίδης, ο οποίος ερωτηθείς εάν θα απέτρεπε κάποιον φίλο του να επισκεφτεί την Ελλάδα, λόγω της ανομίας, είπε ότι δεν θα το έκανε.  
Όσον αφορά το αίτημα της ΝΔ για εκλογές, ο κ. Βορίδης, σημείωσε ότι η ΝΔ ζητά εκλογές ακριβώς γιατί έχει άλλη πολιτική και πιστεύει ότι με τη δική της πρόταση μπορεί να πάει μπροστά η χώρα.      

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης